Ce e Freak Show? Un one-man-show în regia și interpretarea lui Florin Piersic jr., care, în 95 de minute, joacă nu mai puțin de 12 personaje.

Spectacolul nu va putea fi vizionat după încheierea transmisiunii live.

Spectacolul va fi transmis: AICI!

Realizat după un material scris de Florin Piersic Jr, Freak Show este o piesă unică în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură.

https://www.facebook.com/qreatorbyiqos/videos/242401163773060/

Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 12 personaje pe care Florin Piersic jr. le aduce în lumina reflectoarelor.

Durata: 95 minute
Regizor: Florin Piersic Jr.
Actor: Florin Piersic Jr.
Text: Florin Piersic Jr.

În 2014, Freak Show a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo Ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).

Freak Show a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural Bozar), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara și a Operei Naționale din Cluj Napoca.

Despre Qreator – Home Together Edition
Deschide ușa virtuală invitaților noștri: în fiecare săptămână, găzduim artiști într-o serie de evenimente online, exclusiv pe Facebook Qreator. Te încurajăm să te conectezi și să rămâi în casă!

Participarea la evenimentul online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.

About Post Author

Lasă un răspuns