ALTERNOSFERA | ZDOB SI ZDUB | CUIBUL | concert #dinBASARABIA

Trupele Alternosfera, Zdob și Zdub și Cuibul din Republica Moldova vor susține, în data de 27 martie 2015, un concert extraordinar la București.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român, face parte din programul Festivalului “Zilele Basarabiei” la București, ediția a VIII-a și este dedicat aniversării a 97 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

Concertul se va desfășura la Arenele Romane (cort încălzit). Accesul publicului se face începând cu ora 19.00

Formația etno-rock din Republica Moldova, Zdob și Zdub, din 1994 combină diferite stiluri muzicale și promovează folclorul românesc autentic, susținând concerte în peste 20 de țări europene. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision în 2005 și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park, etc.

Alternosfera, formație de rock alternativ, a fost înființată în 1998 și a lansat între timp 4 albume și un EP. În ultimii doi ani, Alternosfera a câștigat, în urma votului publicului, titlul de cea mai bună trupă Rock Alternativ din România, ca urmare a concursului organizat de metalhead.ro.

Cuibul – formație acoustic funk din Basarabia, a fost înființată în 1991 și reactivată în 2012, cu participarea unor instrumentiști de seamă și a tinerei soliste Lidia Scarlat. Trupa colaborează cu o casă de discuri și diverși artiști consacrați de la București și în ultimii doi ani a cântat în deschidere pentru The Cardigans și Morcheeba.

Primele 200 de bilete cu preț special de 35 de lei (oferta „early bird”) sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman de la Romană langă McDonalds, Senia și agențiile Perfect Tour din toată țara).

După epuizarea acestora, biletele vor costa 45 de lei, disponibile în aceeași rețea iaBilet (și www.iabilet.ro), dar și pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere – Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești și Humanitas și pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor partenere – Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Diverta.

În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 50 de lei.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT și Organizația Studenților Basarabeni din București, cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Parteneri: Acțiunea 2012, Tucano Coffee.

Parteneri media: RockFM, Metalhead, BestMusic, InfoMusic, Adevarul.ro, InfoPrut, Urban.ro, Transmedia, Romanian Global News, Rockstage, Cinemagia, Regielive.ro, Orașul meu, Mahmur.info, Eva.ro.

Kudos Tour Iasi

Kudos Beach & Cyclic prezintă:
KUDOS TOUR IAȘI

❝Pentru toate verile colorate,
Pentru toate petrecerile nesfârșite,
Pentru voi, cei mulți și frumoși,
Kudos pornește în turneu"

Iarna își dă ultima suflare. Sentimentele ies de la hibernat.
Când frigul dansează cu începutul de primăvară, Kudos Tour revine să vestească în țară că vremuri mai calde se apropie.O petrecere cu parfum de mare și aer de vacanță!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tovarăși de drum ne sunt:
SIS
Gorje Hewek
Adrian Eftimie
Mano & Azteca
28 februarie 2015, Ciric, Iași

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bilete:
★ 25 de lei in avans:
Time Out , Bd. Carol I, nr. 4, Paula 0749498874
Stud Pass – Iulius Mall et. 2: 0773 894 296 (11:00-19:00)
The Very Shop, Str. Voda Grigore Ghica nr. 5
Uman Shop, Iulius Mall, etajul 2, tel 0332.457.264
★ 30 lei in seara evenimentului pana in ora 00:00
★ 40 lei in seara evenimentului dupa ora 00:01
( biletele in avans se pun in vanzare incepand cu 3 februarie)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 02:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Soundcheck 021 Fest – ediția I | SUBCARPAȚI | AFO | ARGATU | FANTOME

Lumeeee, lume,
Prima ediție a Soundcheck 021 Fest își va deschide porțile în București, pe 30 mai, la Arenele Romane.

Avem un line-up pe cinste: Subcarpati, Argatu, AFO + noul proiect FANTOME, ce va fi lansat în cadrul evenimentului (by Culese din cartier).

Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Este primul festival care lasă ușile deschise în timpul probelor de sunet, iar editia pilot de anul ăsta va fi, cu siguranță, interesantă: avem 3 premiere, iar seara se inchide cu un concert marca Subcarpați.

Revenim curând cu mai multe detalii. Biletele se pot cumpăra din 23 februarie, începând cu ora 12, de pe www.myticket.ro, la prețul de 55 de lei.

LINE-UP

SUBCARPAȚI
www.facebook.com/subcarpati
www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect născut pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primul albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com

AFO
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
www.youtube.com/AFORICTV

Discografie
SDST – Mecanismul de Modificare a Mintii Umane (2007)
2012 (2009)
Fiul Omului (2011)
Preludiul lu’ Teleagă (2012)
Subțire de vară. EP cu Sagace (2013)
Original EP cu Big Blunt (2013)

ARGATU
facebook.com/Argatu.Falticeni
youtube.com/oldsickon

Argatu, proiect marca Culese din cartier, creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu de pe www.subcarpati.com

FANTOME – lansare proiect nou, marca Culese din cartier

Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Desi, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică.

Soundcheck Fest este organizat de NOA Event.

BACKYARD WEEKEND 2015

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Deja cu gândul la vară, anunțăm a cincea ediție Backyard Weekend, care prinde dor de ducă. După patru ediții bucureștene cu 36 ore de muzică non-stop aleasă pe spânceană, alături Patrice, Nouvelle Vague, Grandmaster Flash, Perseus, Sofa Surfers, Krystal Klear sau Dub FX, pornim în turneu, iar în 2015 ducem visul a două nopți de vară la Timișoara, în perioada 4-5 iulie. Începând din acest an, Backyard Weekend, găzduit până acum de spații de poveste ca grădina Institutului Francez sau curtea interioară a Casei Presei Libere din Bucuresti, va explora noi teritorii pentru dans și antren din țară, răspândind desfătare urban-estivală.

An de an, la Backyard Weekend, dansăm fără griji sub cerul liber, indiferent că e înstelat sau însorit. Marii artiști care cutreireră lumea în lung și-n lat se opresc pe scena noastră și împrăștie poftă de dans pentru prietenii care sorb zâmbitori dintr-un cocktail tropical. Pe timp de zi, ne legănăm în hamace pe un fond muzical select, urmărim cu sufetul la gură proiecții de film și ne răsfățăm cu delicatese culinare de prin partea locului. Păstrând totuși o aură de mister, promitem să revenim cu detalii suculente în foarte scurt timp.

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

PARTENER:

✈ Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

SPONSORI:

✈ Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO
✈ Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn
✈ Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Pentru acreditări de presă și parteneriate contactați: alina@coloring.ro

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

TIARRA lansează albumul “X”

Una dintre cele mai îndrăgite trupe de gothic-symphonic din România, la ora actuală, Tiarra, marchează 10 ani de activitate cu lansarea celui de-al doilea album full length, intitulat “X”, în cadrul unui concert deosebit unde îi vor avea ca invitaţi pe cei de la Aamon, Asemic şi Tragic.

Dupa aproape un an de lucru intens, la noul album în format dublu CD, trupa Tiarra finalizează un material discografic de-o manieră modernă, cu mult accent pe profunzime, atmosferă,completare şi îmbinare spaţială a tuturor instrumentelor naturale şi digitale folosite. (http://www.tiarra.ro/news.php?id=49).
Albumul a fost înregistrat, mixat şi masterizat de către Tudor Scânteie, chitaristul trupei.

Cu ocazia lansării albumului, vă invităm la un show special unde aveţi ocazia să vedeţi şi noul videoclip, proiectat live, pentru piesa “Pain knows our names”, realizat de către Old Boy Studio, Răzvan Răduţă.

De asemenea, Tiarra va susţine şi un turneu de promovare al albumului la nivel naţional, o parte din concertele turnelui urmează să fie anunţate pentru primăvara acestui an şi o parte în toamnă.

Trupa Tiarra înseamnă:

Anda Pomponiu- Voce
Alex "Indianu" Pantea- Voce
Ion "Gion" Pomponiu – Clape
Tudor Scanteie- Chitara
Iuliana Gheorghe- Violoncel
Corina Gheorghe- Vioara
Adi Comorasu- Chitara Bass
Cristi "Wracka" Racasanu- Tobe

Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona, în seara evenimentului, la intrarea în club.

AAMON TOUR 2015 || Special guest: BEAUTY AND THE RAT || 12.02- 21.03

AAMON (IS) – Symphonic Metal/Alternative // https://www.facebook.com/AamonOfficial // https://www.youtube.com/AamonIasi // http://instagram.com/AamonOfficial

BEAUTY AND THE RAT (IS) – Alternative Metal // https://www.facebook.com/beautyandtherat
_________

PRICES / OPENING HOURS / VIDEOS / SPONSORS TBA
Check each venue’s event for more details.
_________

OFFICIAL TOUR DATES:
12.02 – Botosani //@ Chrome Pub (http://on.fb.me/1uT3SG3)
14.02 – Suceava //@ 31 Motor’s Pub (http://on.fb.me/1z2IUmc)
27.02 – Roman //@ Terra Peutique (http://on.fb.me/1BscXET)
28.02 – Iasi //@ Rock’n Rolla (http://on.fb.me/1wy5X3Z)
06.03 – Bacau //@ Pub S (http://on.fb.me/1C8quo3)
07.03 – Zalau //@ Rock’n Roll Center (http://on.fb.me/1LbZu9y)
_________

SPECIAL CONCERTS:
14.03 – Iasi //@ Casa de Cultura a Studentilor (http://on.fb.me/1LbZLJQ) – in deschidere la Negura Bunget – European Tour 2015 "Tau" – Transylvanian Black Metal || Others: Halmyris, Grimegod (http://on.fb.me/1LFmYEu)
21.03 – Bucuresti //@ Fabrica Club (http://on.fb.me/18lcquX) – in deschiderea evenimentului de lansare al noului album Tiarra, intitulat “X”. Pe aceeași scenă vor urca Tragic și Asemic.(http://on.fb.me/16bg4WB)
_________

PR, BOOKING, MANAGEMENT:
Codrin MURARIU – 0755.642.260 || aamonofficial[at]yahoo[dot]com
PR, MARKETING, PARTNERSHIPS: (in special BUCURESTI)
Alex DARIE – 0742.829.354 || alexandru.darie[at]mail[dot]com

Kudos Fest 3 // 25-27 iulie

Sezonul de vara pe Kudos Beach inseamna mai mult decat weekendurile ‘furate’ fugind din orasul inabusitor spre mare…
Cand nisipul arde mai tare, si intensitatea petrecerilor pe plaja din Mamaia parca nu mai poate creste, incepe adevarata nebunie, trei zile si trei nopti de muzica de exceptie fara pauza!
Desfasurat intre 25 si 27 iulie, Kudos Fest e un rasfat binemeritat pentru cei care revin de peste 12 ani sa se bucure de cea mai cunoscuta plaja de party din Romania, de cei mai buni DJ, si de soarele care cel mai adesea spune prezent cu tarie.
La a treia editie, unul din cele mai consistente festivaluri de muzica electronica isi va da testul de maturitate sustinut de un line up senzational, format din nume cu portofolii impresionante atat de gig-uri cat si de rezidente. Muzica incredibila, aleasa special pentru a imbraca in culori unice spiritul trend setter-ului Kudos Beach.
Matthew Dekay e bine cunoscut pentru groove-ul sau romantic, soulful, si cu siguranta olandezul va avea grija ca fiecare secunda a setului sau sa fie memorabila, pe masura locatiei superbe.
Steve Bug ne va incanta de la inaltimea experientei sale de perpetuu inovator, un adevarat ambasador al muzicii electronice atat in Germania cat si in lume. Kristian component al proiectului Ame are deja in sange ritmul armatelor de dansatori de pe Kudos Beach si cu siguranta intalnirea din miezul verii va fi una perfect cadentata.

Kudos Beach & Cyclic Agency prezinta:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Andrey PUSHKAREV
( Circus Company, RU )

Alex Niggemann
(Poker Flat, Germany )

Âme
(Innervisons Rec., Germany)

Danny Howells
(Dig Deeper, UK)

Karotte (Official Fanpage)
(Break New Soil, Frankfurt – Germany)

Mihai Popoviciu
( Cyclic, Poket Flat )

Matthew Dekay
( All Day I Dream, Innervisons )

Patrick Chardronnet – Live
(Connaisseur, Audiomatique, Pokerflat, Pearls Booking)

Steve Bug
(Poket Flat, Ovum – DE )

Adrian Eftimie / Optick / Rosario Internullo / Atapy / Mahony / Mano & Azteca / Moonsound / Victor Stancov / Ciorty & Alin G

VJ Dan Basu:
https://www.facebook.com/danbasuxy

* TIMETABLE: on.fb.me/1rJp0Jc

BILETE:
• 40 Lei – in avans in perioada 22 mai-15 iunie
• 60 Lei – in avans in perioada 16 iunie-25 iulie
Sunt disponibile prin:
Tomtix: http://bit.ly/KudosFest
www.myticket.ro
Reteaua Myticket.ro : Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu
www.bilete.ro
Reteaua Bilete.ro: in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos
Kudos Beach Club Mamaia – Cami: +40736 339 377
Bucuresti: Centru Vechi – Deedee’s Bar – Costi +40724 615 758
Biletele in avans sunt in numar limitat. Biletele in avans iti asigura accesul in cadrul evenimentului la orice ora.

Bilete in zilele evenimentului:
Ziua 1 – 25 iulie
11:00 – 20:00 – 20 lei
20:00 – 24:00 – 40 lei
24:00 – 6:00 – 50 lei

Ziua 2 – 26 iulie
6:00 – 20:00 – 20 lei
20:00 – 24:00 – 40 lei
24:00 – 6:00 – 50 lei

Ziua 3 – 27 iulie
6:00 – end 20 lei

Bilete VIP:
25 iulie – 50 lei in avans / 70 lei in ziua evenimentului
26 iulie – 50 lei in avans / 70 lei in ziua evenimentului
Bilete Vip in avans se pot achizitiona :
– Bucuresti – Costi: +40724 615 758 / +40729 282 938
– Constanta – Alex : +40 (726) 455 639
– Mamaia – Kudos Beach Club – Cami: +40736 339 377

Pentru rezevari mese : Alex : +40 (726) 455 639 / Cami: +40736 339 377

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
facebook.com/events/493710880758612/
facebook.com/kudos.beach.club facebook.com/cyclicagency
0728542400

Transylvania Zen Fest 3.0

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm a treia ediție a Transylvania Zen Fest, primul eveniment dedicat echilibrului MINTE-TRUP-SUFLET din Transilvania.

Transylvania Zen Fest îți propune o experiență altfel, punându-ți la dispoziție mijloacele și resursele necesare acumulării de cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea ta mentală, fizică și spirituală, precum și atingerea unui echilibru între toate acestea trei.

Există unele situații în care oricât de mult am încerca să trecem mai departe, să ne dezvoltăm sau pur și simplu să facem o schimbare nu reușim. Acest lucru se datorează faptului că nu există o armonie între cele trei lucruri esențiale care ne definesc pe noi, oamenii. Între mintea noastră, corp și suflet trebuie să fie un echilibru, să le acordăm importanță în egală măsură pentru a putea merge mai departe.

Te provoc să răspunzi sincer la următoarele întrebări:

• Cât de bine îți cunoști sufletul, știi să identifici fiecare părticică din el?
• Cât de bine știi cum să îți gestionezi emoțiile și să reacționezi la fiecare stare pe care o ai?
• Dacă ți-as spune că există metode alternative de vindecare, care dau rezultate surprinzătoare, le-ai încerca?
• Ai idee de ce anume are nevoie corpul tău pentru a fi sănătos și fericit?
• Ești o persoană deschisă care poate să privească lucrurile în perspectivă?
• Știi cum să fii fericit? Să trăiești în armonie cu mintea, trupul și sufletul tău?

Dacă întrebările de mai sus ți-au atras atenția și te-au făcut să reflectezi puțin asupra vieții tale, atunci te așteptăm cu mare drag la Transylvania Zen Fest 3.0.

Festivalul este dedicat tuturor pasionaților și curioșilor care doresc să-și descopere sufletul și trupul și să afle cum să-și folosească toate trăirile, emoțiile și stările de spirit într-un mod constructiv.
Sau dacă ești doar curios să descoperi noi metode de vindecare sufletească și în acest caz, locul tău este tot la Transylvania Zen Fest 3.0

Rezervă-ti locul aici: http://goo.gl/Vu1BoN

Ne dorim să îți oferim cât mai multă valoare și să te ajutăm să îți găsești echilibrul între MINTE-TRUP-SUFLET, astfel că am pregătit pentru tine următoarele lucruri:
– pe parcursul celor două zile vom avea atat conferințe cat si workshop-uri practice.
– terapeuți, practicieni de Bowen, Reiki, Tetha Healing, NLP Resonance, Vindecare Reconectivă, meditații cu îngeri, doctori în psihologie, EFT, Inteligenta emotionala, Noua Medicina Germanica, maeștri yoga și mulții alții, pentru ca tu să te bucuri de energii diferite, din arii diferite, toate pentru descoperirea unui echilibru armonios.
– alte activități surpriză

Lista detaliată a speakerilor va apărea în curând pe: http://zenfest.ro/

De asemenea, pe parcursul celor două zile, va fi organizat și un TÂRG DE HOLISTICĂ, în cadrul căruia vei putea afla informații și vei putea experimenta numeroase produse terapeutice.
Iar dacă ești interesat să fii chiar tu, parte a Târgului de Holistică cu stand de prezentare, contacteaza-ne și vom stabili împreună detaliile participării tale la eveniment:

INVESTITIA TA !
Doar o zi: 119 ron
Early Booking: 159 ron – până în data de 20 Martie 2015
Preț Standard : 199 ron – până în data de 28 Martie 2015
Preț Student: 99 ron (se aplică doar la studenţii care nu au un job, în limita a 20 de locuri disponibile)

După cum bine știi, îți oferim GARANȚIE 100%!
Money Back Guaranteed – participă la eveniment și dacă vei considera că informațiile și tehnicile prezentate în cadrul evenimentului nu te ajută, îți returnăm banii integral.

Pentru mai multe informații și momente de la primele două ediții vizitează site-ul nostru: http://zenfest.ro/

Rezervă-ți locul ACUM: http://goo.gl/Vu1BoN

Te așteptăm la ZEN FEST 3.0!
Pentru orice alte informații nu ezita să ne contactezi:
contact@mozaiqevents.com
0742 314 269

Discotecă feat. MIRABELA DAUER

Discotecă feat. MIRABELA DAUER

+ ALL NIGHT ROMPOP DJ SET

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

VINERI 6 MARTIE 2015
ORA 22:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Colectiv
Str. Tăbăcarilor nr. 7

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Una dintre vocile speciale ale RomPop-ului, MIRABELA DAUER ajunge în premieră absolută la DISCOTECĂ pe 6 martie, în Colectiv (Strada Tăbăcarilor Nr. 7).

Debutînd la mijlocul anilor ’60 ca vocalistă a legendarei trupe Roșu și Negru, trecută apoi prin Grupul vocal Aurora, Mirabela devine, începînd cu anii ’70, o prezență importantă pentru televiziune și pentru circuitul festivalier RomPop. Acompaniată de band-uri precum Sincron, Mondial, Savoy, Progresiv TM, Post Scriptum și Romanticii, face parte din Sfînta Treime a RomPop-ului, alături de Corina Chiriac și Angela Similea. Împreună cu colectivul Discotecă, Mirabela Dauer își va revizita, printr-un recital extraordinar, repertoriul din perioada de glorie a muzicii ușoare. În afara concertului, noaptea albastră a Discotecii va fi luminată de un All Night RomPop DJ Set livrat de discolectiv, cu muzici de dans de pe vinilurile apărute la Electrecord în perioada anilor ’60-’80.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mirabela_Dauer
http://www.mirabeladauer.ro/ro/
http://www.discogs.com/artist/1002333-Mirabela-Dauer

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Discotecă este un colectiv de arheologie muzicală al cărui scop este acela de a aduce la suprafață artefacte ale muzicii pop produse în România, cu focus pe intervalul anilor ’60-’90. Discotecă reconectează cluburile de astăzi cu o istorie muzicală fascinantă, mai puțin cunoscută, și recompune contextele în care RomPop-ul a interacționat cu publicul lui, prin recitalul starurilor locale ale deceniilor trecute și prin proiecte de reeditare a muzicii aflate în arhiva Electrecord. Pînă astăzi, prin nopțile Discotecii au trecut performeri precum Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Marina Voica, Class, DJ Boroș, Sorin Lupașcu, Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Adrian Enescu și Stela Enache.

https://www.facebook.com/discROteca
http://dilemaveche.ro/sectiune/tema-saptamanii/articol/invitatie-discoteca-cum-se-simte-muzica-usoara-romaneasca-cluburile
http://www.bucharest-tips.com/articles/46-nightlife-discoteca-the-pop-up-disco-digging-in-time-for-sounds-made-in-romania

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Parteneri media:
121.ro, 24 Fun, Anyplace, Advice Students, Best-Event, Bestmusic, Feeder, GetLokal, Iconcert, Infomusic, Music Addict, Music Night, Orasul Meu, Port.ro, Revista Atelierul, Roevents, Ring, Revista Iqool, Sapte Seri, Suburban, Sekazone, Urban, Partytrckr.com, Vinsieu.ro, Zile Si Nopti, Top Românesc

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bilet: 25 RON (doar la intrare)

Cesar Merveille / Guillaume & The Coutu Dumonts / Rosario Internullo

Născut în Paris și crescut în Berlin, Cesar Merveille a avut întotdeauna un apetit dezvoltat pentru artă, jazz și vinuri fine. De-a lungul anilor a format o discografie complexă ce conține release-uri la Cadenza, Visionquest, Wolf + Lamb, Circus Company, VIVa MUSIC, colaborând cu artiști importanți din industrie printre care se numără Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, iar Guti pe post de pianist în probabil cea mai emoționantă producție – "Maayancholy", piesa ce s-a bucurat de un remix semnat de Luciano. Sound-ul lui este mereu evolutiv, provocatoar, seturile lui fiind sculptate cu inovație și creativitate dăruite cluburilor și festivalurilor din întreaga lume. Dincolo de realizările pe scena electronică, Guillaume are o istorie bogată și variată de experiență muzicală, de la percuție pentru o trupă funk la studii în limba latină și percuție clasică, precum și un curs universitar în compoziție electro-acustică. Primul său proiect solo a luat naștere sub numele de Guillaume & The Coutu Dumonts, atunci când a lansat o serie de compozții și remixuri la label-uri precum Circus Company, Musique RisquÈe, Crosstown Rebels, Get Physical. Multe dintre colaborările sale au fost în strânsă legătură cu festivalul MUTEK din Montreal, festival la care ia parte ca oraganizator cât și ca artist încă din 2003, unde alături de Julien Roy a mixat unul dintre primele sale CD-uri, sub numele ”the EGG”, album intitulat ”Don’t Postpone Joy”. Așadar, pe 28 februarie Studio Martin găzduiește doi artiști ce vor crea cu siguranță o noapte memorabilă. Cesar Merveille https://soundcloud.com/cesarmerveille Guillaume & the Coutu Dumonts https://www.facebook.com/guillaume.c.dumont ROSARIO INTERNULLO https://soundcloud.com/rosariointernullo Entrance: 20 RON pănâ la 01:00 // 30 RON după 01:00 Pentru REZERVĂRI sunați la: ☏ +40 733 627 846

Fashion bloggers night

Galeriile Excelsior continua seria de evenimente Fashion Bloggers’ Night, in cadrul carora, exclusiv voi, bloggerii de fashion puteti socializa in cadrul unor petreceri private pline de surprize din partea organizatorilor. Vom incalzi atmosfera cu vin rosu la discretie pentru invitati. Ar fi grozav sa va etalati tinutele pentru urmatoarele postari, in avampremiera, supunandu-le aprecierior, comentariilor si sugestiilor colegilor de breasla cu atat mai mult cu cat Excelsior Stil va oferi accesorii handmade pe alese pentru aceste tinute, de la artistii expozanti ai urmatorului Targ Excelsior. Dupa ce probati tot ceea ce va doriti si ajungeti la combinatia ideala, puteti pastra accesoriile preferate pana la photoshooting-urile proprii pentru bloguri, urmand sa le inapoiati ulterior. Desigur, va vom face si noi fotografii cu diversele variante de accesorizare a tinutelor. Momentul culminant al serii va consta in licitatia deschisa pentru premiul de 100$ la care veti licita cu eficienta talentului dumneavoastra…dar pastram surpriza pana atunci. Si, apoi…o tombola originala, cu specific fashion, cu 5 premii, fiecare in valoare de 160lei! Ce parere aveti? Intrarea este libera pentru invitati asa ca nu trebuie decat sa sunati la 0760 508 767 si sa va inscrieti pe lista de invitati. Apoi, un like la Targurile Excelsior ca sa fiti la curent cu toate evenimentele noastre, postati pe acest eveniment link-ul blogului dumneavoastra si…va asteptam joi seara de la ora 20 sa petrecem impreuna cateva ore placute si interesante! POSTS

Theo & The WristBand

Joi, 26 februarie, ne intalnim in Club fabrica incepand cu orele 20:00, alaturi de invitati speciali precum Alex Mataev si Irina Popa, iar surprizele nu vor inceta sa apara!

Theo & The WristBand leaga trecutul cu viitorul si vine cu prospetime, rock, funk, fusion, tot tacamul, pofta buna!

2 + 1 gratis!

Va asteptam in numar mare, asa ca la fiecare 2 bilete cumparate, primiti unul gratis!!!

26 feb / ora 20:00
Support: 20lei

Sonus Festival 2015

16-aug-21-aug-2015 Sonus Festival 2015 Croatia – ROMANIA TICKETS

These are the first names to join us for @[null:@[null:@[null:@[null:#sonusfestival]]]] 2015 – but there’s more to come… watch out for the second announcement in January!

In alphabetical order:

Apolonia
Barac
Binh Germann
Chris Liebing
Dan Andrei
Dixon
Enzo Siragusa
Guti live
Hold Youth
Joseph Capriati
Loco Dice
Luciano
Mariano Mateljan
Pan-Pot
Ricardo Villalobos
Richie Hawtin
Sven Väth
tINI
Valentino Kanzyani
Zip

Persoane de contact : Razvan Ban 0743706963/ mail: Sonusinforo@yahoo.com
Cristi Vr : 0743817439
Fao Dragos: 0754427853

‪#‎SONUS‬ FESTIVAL 2015 , ZRCE BEACH

‪#‎PACHET‬ EARLY BIRD( TICKET + BUS). BUS – CLUJ-NAPOCA – SONUS FESTIVAL
‪#‎TICKET‬ : 155E PANA LA DATA DE 01.05.2015
#TICKET FORMAT: Pdf.
#PACHET EARLY BIRD :240E (PRIMII 25 PARTICIPANTI)
#PACHET TICKET+BUS = 50 LOCURI DISPONIBILE

#‪#‎BUS‬: CLUJ-NAPOCA PLECARE IN 15.08.2015 – INTOARCERE IN 22.08.2015

##TICKET = PRE-PARTY , PARTY , AFTER-PARTY (6 zile & 5 nopti)
Cazare : https://www.airbnb.com/s/Novalja–Croatia?ss_id=ouk92lkx 

FB : Razvan Ban / https://www.facebook.com/events/1512589649001737
Tel: 0743706963 – Razvan # E-mail: Sonusinforo@yahoo.com
Chelaru Dragos / 0754427853 / Fao Dragos
Cristian Veres / Cristi Vr

#TICKET #BUS ‪#‎TRAVEL2SONUS‬ ‪#‎BESTTECHNOFETIVALOFSUMMER

Hernan Cattaneo – Balance 026 Album Release Tour

“I’m still playing the same as I’ve always done, and that is melodic and deep music – never too hard or fast. I’ve been into DJ’ing all my life and I always put personality as number 1 and crucial for any DJ, so I’ve never been into musical trends.” – Hernan Cattaneo

About Blance 026: “Cattaneo has constructed a truly incredible chapter of the Balance Series, beautifully sequenced and mixed and packed full of stunning new material that can’t be heard anywhere else. Such attention to detail and quality should come as no surprise from one of the true masters of the game.”

Hernan Cattaneo
https://soundcloud.com/hernancattaneo

Alex & Mircea Babescu
https://soundcloud.com/we-love-progressive/sets/alex-mircea-babescu

Oscar
https://soundcloud.com/we-love-progressive/sets/oscarraceanu

Entrance:
30 RON pănâ la 01:00 // 40 RON după 01:00

Pentru REZERVĂRI sunați la:
☏ +40 733 627 846

Concert Iris la Beraria H

Sambata 21 Februarie pe scena Orasului cu Chef de Viata ajunge o legenda a rock-ului romanesc. Iris urca pe scena din arena unde vor canta melodiile ce i-au consacrat.

Vino si tu la un show dedicat rockului romanesc de calitate. Dupa spectacol te chemam pe strazile orasului pentru Beraria H by Night- petrece pana dimineata.

Te asteptam cu masa pusa de la 20:00 si cu concertul pe scena de la 22:00. Pretul biletelor este de 15 lei. Biletele pot fi achizitionate online din retelele iabilet.ro, bilete.ro si eventim.ro, precum si in format fizic direct la Beraria H.

Rezervarile se fac intotdeauna la vreau@berariah.ro – cu pana la 24 de ore inainte de eveniment, si la 0725 345 345 – pana in seara evenimentului.

Iubeste romaneste cu Directia 5

Pe 26 februarie vino sa iubesti romaneste dupa Dragobete la Hard Rock Cafe la o noua intalnire cu directia 5 in cadrul unui show prezentat de BestMusic Live Concerts.

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 26 februarie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 100 lei VIP cu loc la masa in fata scenei si 85 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori)

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Concert Toulouse Lautrec

Primavara aduce Lautrecii pe scena din Expirat. Patru la numar, mai exact, in formula TOULOUSE LAUTREC – live, efervescenti ca intotdeauna, cu setlist format din ce stii de pe primele doua albume si din ce nu stii de pe al treilea, aflat in pregatire.

Joi, pe 12 martie, dupa ora 22:00, in Strada Brezoianu nr.4.

King Size Drinks sunt o noapte intreaga, la bar, ca in fiecare joi: selectii din varietatile alcoolice in doza dubla de 0,6 litri la pret de 0,3 litri. Dupa concert: mash-up party music, de la Alternative la Electro, selectat de George si Luca.

Despre Toulouse Lautrec:

Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown, ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si, imbatati de succes, sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

Se inchid din cand in cand in studio si ies cu piese si albume, ba despre eroi din viata de zi cu zi sau inspirati din scrierile lui Julio Cortazar („Heroes”), ba despre personaje extraordinare („Extraordinar”). Doua pana acum, al treilea fiind in constructie in jurul celor mai recente piese: „Nu se termina asa” si „Aur”.

Trio-ul devenit cvartet se recomanda in continuare numai cu numele de scena, respectiv: Apartman (chant & guitarre), Jimi (guitarre), Emu (basse) si Greenman (batterie).

Snowride Festival

Organizatorii Electric Castle Festival duc energia celui mare festival de muzica din Romania si in Alpii Francezi. Timp de o saptamana, intre 7-14 martie 2014, in Puy Saint Vincent, va avea loc SnowRide – Ski & Music Festival.

130 de kilometri de partii, trei scene de zi si noapte, artisti internationali, un Snowpark & Boarder Cross si competitii de toate felurile sunt pregatite pentru participanti.

"SnowRide este un proiect marca Booha si Boiler Events, nascut din dorinta de a combina pasiunea noastra pentru muzica buna si distractie, cu cea pentru ski si snowboard. Avand in spate experienta celui mai mare festival de muzica din Romania – Electric Castle – si cea mai nonconformista comunitate de studenti, promitem ca timp de 7 zile veti trai o experienta incredibila, in Franta.

Pentru a fi siguri de cadrul perfect al unui festival de ski, am cautat cele mai bune ingrediente si le-am ambalat intr-un pachet accesibil pentru toata lumea ce include: 7 nopti de cazare, 6 zile de Skipass, acces la toate concertele si evenimentele, lectii gratuite de ski si snowboard pentru incepatori si multe altele", arata Andi Vanca, PR al festivalului.

Evenimentul se desfasoara in statiunea Puy Saint Vincent, o statiune moderna, din Alpi, cautata de tinerii din toata Europa pentru evenimentele de acest gen ce se desfasoara acolo.

“Am ales sa mergem aici deoarece dispunem de toate conditiile si suportul celor din statiune pentru a desfasura un eveniment de succes la care toata lumea sa se simta bine. Nu avem restrictii in ce priveste distractia, preturile sunt mult mai mici ca in alte parti, iar domeniul schiabil este suficient de mare incat sa acopere toate pretentiile oricarui schior sau snowboarder.”

"Vor exista trei scene, doua de zi la cotele 2000 si 1800 si una de seara.  Seara distractia se muta intr-o locatie inchisa unde incap cateva sute bune de persoane. Vom aduce in jur de 30 trupe si Dj-i, atat din Romania cat si din strainatate, similari cu cei pe care i-am invitat la Electric Castle", explica Vanca.

Abonamentele vor fi puse in vanzare in curand, iar pretul unui abonament standard va fi de 310 euro pana in 10 Decembrie si va include cazarea, ski-pass-ul, accesul la evenimente, discount-uri, scoala de schi pentru incepatori plus multe altele.

Organizatorii vor pune la dispozitie si transport cu autocarul din mai multe orase din tara, printre care Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara, Bucuresti sau Brasov.