Primavara aduce Lautrecii pe scena din Expirat. Patru la numar, mai exact, in formula TOULOUSE LAUTREC – live, efervescenti ca intotdeauna, cu setlist format din ce stii de pe primele doua albume si din ce nu stii de pe al treilea, aflat in pregatire.

Joi, pe 12 martie, dupa ora 22:00, in Strada Brezoianu nr.4.

King Size Drinks sunt o noapte intreaga, la bar, ca in fiecare joi: selectii din varietatile alcoolice in doza dubla de 0,6 litri la pret de 0,3 litri. Dupa concert: mash-up party music, de la Alternative la Electro, selectat de George si Luca.

Despre Toulouse Lautrec:

Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown, ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si, imbatati de succes, sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

Se inchid din cand in cand in studio si ies cu piese si albume, ba despre eroi din viata de zi cu zi sau inspirati din scrierile lui Julio Cortazar („Heroes”), ba despre personaje extraordinare („Extraordinar”). Doua pana acum, al treilea fiind in constructie in jurul celor mai recente piese: „Nu se termina asa” si „Aur”.

Trio-ul devenit cvartet se recomanda in continuare numai cu numele de scena, respectiv: Apartman (chant & guitarre), Jimi (guitarre), Emu (basse) si Greenman (batterie).

Lasă un răspuns