Lumeeee, lume,
Prima ediție a Soundcheck 021 Fest își va deschide porțile în București, pe 30 mai, la Arenele Romane.

Avem un line-up pe cinste: Subcarpati, Argatu, AFO + noul proiect FANTOME, ce va fi lansat în cadrul evenimentului (by Culese din cartier).

Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Este primul festival care lasă ușile deschise în timpul probelor de sunet, iar editia pilot de anul ăsta va fi, cu siguranță, interesantă: avem 3 premiere, iar seara se inchide cu un concert marca Subcarpați.

Revenim curând cu mai multe detalii. Biletele se pot cumpăra din 23 februarie, începând cu ora 12, de pe www.myticket.ro, la prețul de 55 de lei.

LINE-UP

SUBCARPAȚI
www.facebook.com/subcarpati
www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect născut pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primul albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com

AFO
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
www.youtube.com/AFORICTV

Discografie
SDST – Mecanismul de Modificare a Mintii Umane (2007)
2012 (2009)
Fiul Omului (2011)
Preludiul lu’ Teleagă (2012)
Subțire de vară. EP cu Sagace (2013)
Original EP cu Big Blunt (2013)

ARGATU
facebook.com/Argatu.Falticeni
youtube.com/oldsickon

Argatu, proiect marca Culese din cartier, creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu de pe www.subcarpati.com

FANTOME – lansare proiect nou, marca Culese din cartier

Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Desi, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică.

Soundcheck Fest este organizat de NOA Event.

Lasă un răspuns