Organizatorii Electric Castle Festival duc energia celui mare festival de muzica din Romania si in Alpii Francezi. Timp de o saptamana, intre 7-14 martie 2014, in Puy Saint Vincent, va avea loc SnowRide – Ski & Music Festival.

130 de kilometri de partii, trei scene de zi si noapte, artisti internationali, un Snowpark & Boarder Cross si competitii de toate felurile sunt pregatite pentru participanti.

"SnowRide este un proiect marca Booha si Boiler Events, nascut din dorinta de a combina pasiunea noastra pentru muzica buna si distractie, cu cea pentru ski si snowboard. Avand in spate experienta celui mai mare festival de muzica din Romania – Electric Castle – si cea mai nonconformista comunitate de studenti, promitem ca timp de 7 zile veti trai o experienta incredibila, in Franta.

Pentru a fi siguri de cadrul perfect al unui festival de ski, am cautat cele mai bune ingrediente si le-am ambalat intr-un pachet accesibil pentru toata lumea ce include: 7 nopti de cazare, 6 zile de Skipass, acces la toate concertele si evenimentele, lectii gratuite de ski si snowboard pentru incepatori si multe altele", arata Andi Vanca, PR al festivalului.

Evenimentul se desfasoara in statiunea Puy Saint Vincent, o statiune moderna, din Alpi, cautata de tinerii din toata Europa pentru evenimentele de acest gen ce se desfasoara acolo.

“Am ales sa mergem aici deoarece dispunem de toate conditiile si suportul celor din statiune pentru a desfasura un eveniment de succes la care toata lumea sa se simta bine. Nu avem restrictii in ce priveste distractia, preturile sunt mult mai mici ca in alte parti, iar domeniul schiabil este suficient de mare incat sa acopere toate pretentiile oricarui schior sau snowboarder.”

"Vor exista trei scene, doua de zi la cotele 2000 si 1800 si una de seara.  Seara distractia se muta intr-o locatie inchisa unde incap cateva sute bune de persoane. Vom aduce in jur de 30 trupe si Dj-i, atat din Romania cat si din strainatate, similari cu cei pe care i-am invitat la Electric Castle", explica Vanca.

Abonamentele vor fi puse in vanzare in curand, iar pretul unui abonament standard va fi de 310 euro pana in 10 Decembrie si va include cazarea, ski-pass-ul, accesul la evenimente, discount-uri, scoala de schi pentru incepatori plus multe altele.

Organizatorii vor pune la dispozitie si transport cu autocarul din mai multe orase din tara, printre care Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara, Bucuresti sau Brasov.

Lasă un răspuns