Ne face o deosebită plăcere să anunțăm a treia ediție a Transylvania Zen Fest, primul eveniment dedicat echilibrului MINTE-TRUP-SUFLET din Transilvania.

Transylvania Zen Fest îți propune o experiență altfel, punându-ți la dispoziție mijloacele și resursele necesare acumulării de cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea ta mentală, fizică și spirituală, precum și atingerea unui echilibru între toate acestea trei.

Există unele situații în care oricât de mult am încerca să trecem mai departe, să ne dezvoltăm sau pur și simplu să facem o schimbare nu reușim. Acest lucru se datorează faptului că nu există o armonie între cele trei lucruri esențiale care ne definesc pe noi, oamenii. Între mintea noastră, corp și suflet trebuie să fie un echilibru, să le acordăm importanță în egală măsură pentru a putea merge mai departe.

Te provoc să răspunzi sincer la următoarele întrebări:

• Cât de bine îți cunoști sufletul, știi să identifici fiecare părticică din el?
• Cât de bine știi cum să îți gestionezi emoțiile și să reacționezi la fiecare stare pe care o ai?
• Dacă ți-as spune că există metode alternative de vindecare, care dau rezultate surprinzătoare, le-ai încerca?
• Ai idee de ce anume are nevoie corpul tău pentru a fi sănătos și fericit?
• Ești o persoană deschisă care poate să privească lucrurile în perspectivă?
• Știi cum să fii fericit? Să trăiești în armonie cu mintea, trupul și sufletul tău?

Dacă întrebările de mai sus ți-au atras atenția și te-au făcut să reflectezi puțin asupra vieții tale, atunci te așteptăm cu mare drag la Transylvania Zen Fest 3.0.

Festivalul este dedicat tuturor pasionaților și curioșilor care doresc să-și descopere sufletul și trupul și să afle cum să-și folosească toate trăirile, emoțiile și stările de spirit într-un mod constructiv.
Sau dacă ești doar curios să descoperi noi metode de vindecare sufletească și în acest caz, locul tău este tot la Transylvania Zen Fest 3.0

Rezervă-ti locul aici: http://goo.gl/Vu1BoN

Ne dorim să îți oferim cât mai multă valoare și să te ajutăm să îți găsești echilibrul între MINTE-TRUP-SUFLET, astfel că am pregătit pentru tine următoarele lucruri:
– pe parcursul celor două zile vom avea atat conferințe cat si workshop-uri practice.
– terapeuți, practicieni de Bowen, Reiki, Tetha Healing, NLP Resonance, Vindecare Reconectivă, meditații cu îngeri, doctori în psihologie, EFT, Inteligenta emotionala, Noua Medicina Germanica, maeștri yoga și mulții alții, pentru ca tu să te bucuri de energii diferite, din arii diferite, toate pentru descoperirea unui echilibru armonios.
– alte activități surpriză

Lista detaliată a speakerilor va apărea în curând pe: http://zenfest.ro/

De asemenea, pe parcursul celor două zile, va fi organizat și un TÂRG DE HOLISTICĂ, în cadrul căruia vei putea afla informații și vei putea experimenta numeroase produse terapeutice.
Iar dacă ești interesat să fii chiar tu, parte a Târgului de Holistică cu stand de prezentare, contacteaza-ne și vom stabili împreună detaliile participării tale la eveniment:

INVESTITIA TA !
Doar o zi: 119 ron
Early Booking: 159 ron – până în data de 20 Martie 2015
Preț Standard : 199 ron – până în data de 28 Martie 2015
Preț Student: 99 ron (se aplică doar la studenţii care nu au un job, în limita a 20 de locuri disponibile)

După cum bine știi, îți oferim GARANȚIE 100%!
Money Back Guaranteed – participă la eveniment și dacă vei considera că informațiile și tehnicile prezentate în cadrul evenimentului nu te ajută, îți returnăm banii integral.

Pentru mai multe informații și momente de la primele două ediții vizitează site-ul nostru: http://zenfest.ro/

Rezervă-ți locul ACUM: http://goo.gl/Vu1BoN

Te așteptăm la ZEN FEST 3.0!
Pentru orice alte informații nu ezita să ne contactezi:
contact@mozaiqevents.com
0742 314 269

Lasă un răspuns