Actorii Anna Paquin, Stephen Moyer şi Alexander Skarsgard, starurile serialului TV "True Blood", apar pe una dintre cele mai controversate coperte din această vară ale revistei Rolling Stone, pentru care au pozat nud şi acoperiţi cu pete de sânge, informează accesshollywood.com.

Controversata fotografie este însoţită de textul "True Blood: They’re Hot; They’re Sexy; They’re Undead" ("True Blood: Sunt atrăgători, sunt sexy şi sunt vampiri").

""

Nuditatea nu reprezintă o problemă pentru cei mai mulţi dintre actorii care joacă în acest serial de televiziune, în special pentru Alexander Skarsgard, care joacă rolul lui Eric Northman, seducătorul şerif viking al vampirilor, îndrăgostit fără speranţă de personajul interpretat de Anna Paquin, chelneriţa telepată Sookie Stackhouse.

"Nu prea îmi pasă de aceste lucruri", declara Alexander Skarsgard pentru Access Hollywood la începutul acestei veri, cu ocazia debutului celui de-al treilea sezon al serialului "True Blood". "Dacă îmi place o scenă, nuditatea nu mă deranjează. Dacă totul are sens atunci când citesc scenariul, sunt bucuros să renunţ la haine".

Alan Ball, creatorul serialului, a declarat pentru Access Hollywood că nuditatea reprezintă un element care se încadrează perfect cu poveştile expuse în "True Blood", una dintre explicaţii fiind aceea că preferă să angajeze actori care nu ezită să se dezbrace pentru un rol: "Tind să angajez actori care nu au o problemă cu acest lucru – Stephen Moyer este britanic, Alexander Skarsgard este suedez, iar Anna Paquin s-a născut în Canada şi a crescut în Noua Zeelandă. Nu cred că este o coincidenţă faptul că mulţi dintre actorii noştri nu sunt americani. Consider că actorii europeni şi australieni sunt mai puţin crispaţi în legătură cu acest aspect".

Totodată, Alan Ball a ţinut să precizeze că nuditatea nu reprezintă o tactică de creştere a audienţei.

"Nu le cer să se dezbrace din acest motiv. Este vorba mai degrabă de personaje, de relaţiile dintre ele, iar ei sunt actori foarte buni şi sunt perfect conştienţi de faptul că interpretează un rol", a adăugat creatorul serialului.

Serialul "True Blood" înregistrează cote de audienţă impresionante, fiind urmărit în fiecare săptămână de 5 milioane de telespectatori în Statele Unite şi de 12,6 milioane de telespectatori pe plan mondial.

Stephen Moyer, care în viaţa reală este logodnicul actriţei Anna Paquin, consideră că motivul pentru care serialul – şi producţiile cu vampiri în special – se bucură de un succes atât de mare este faptul că el explorează conştiinţa telespectatorului, iar vampirii sunt creaturi foarte sexy.

Alan Ball a dorit însă să facă o distincţie clară între "True Blood" şi celebra franciză "Twilight": "Pentru mine, vampirii înseamnă sex. Nu înţeleg o poveste cu vampiri care predică abstinenţa. Am 53 de ani. Nu mă interesează elevii de liceu. Îi găsesc iritanţi şi dezinformaţi".

"True Blood" este creat şi produs de Alan Ball, realizatorul serialului HBO "Sub Pământ SRL" şi câştigător al premiului Emmy. Alan Ball a scris şi primele trei episoade şi a regizat două episoade ale serialului, bazat pe romanul "The Sookie Stackhouse novels", scris de Charlaine Harris.

Graţie unui om de ştiinţă japonez care a inventat sângele sintetic, vampirii s-au transformat, peste noapte, din monştri în cetăţeni obişnuiţi. Seria o prezintă pe chelneriţa Sookie Stackhouse (Anna Paquin), care se simte în siguranţă în preajma vampirilor. Ea priveşte cu bunăvoinţă şi integrarea vampirilor – mai ales când vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atrăgător, de 173 de ani, care hoinăreşte prin lume. Dar de îndată ce Sookie va fi atrasă într-o serie de mistere legate de sosirea lui Bill în Bon Temps, toleranţa ei va fi pusă la încercare.

"True Blood", aflat la al treilea sezon, a fost nominalizat la începutul lunii iulie la premiile Emmy, la categoria "cel mai bun serial/ dramă".

Lasă un răspuns