Actriţa americană Angelina Jolie ar putea să o interpreteze pe Marilyn Monroe, într-o adaptare cinematografică a romanului "The Life And Opinions Of Maf The Dog And Of His Friend Marilyn Monroe", scris de Andrew O’Hagan, informează accesshollywood.com.

Această informaţie a fost dezvăluită, luni, de scriitorul scoţian Andrew O’Hagan, prezent la Târgul de Carte de la Edinburgh.

Cu această ocazie, scriitorul scoţian a declarat că actorul George Clooney ar putea să îl interpreteze pe Frank Sinatra, un bun prieten al actriţei Marilyn Monroe, adăugând că filmările vor debuta în curând.

""

Deşi numele actriţelor Scarlett Johansson şi Christina Hendricks au fost amintite recent în presa americană, se pare că cea care o va personifica pe marele ecran pe celebra Marilyn Monroe va fi însă nu mai puţin celebra Angelina Jolie.

Romanul lui Andrew O’Hagan prezintă diverse întâmplări petrecute în ultimii doi ani din viaţa lui Marilyn Monroe, decedată în 1962, relatate din perspectiva câinelui Maf, un terrier maltez pe care Frank Sinatra i l-a oferit actriţei americane în 1960.

Maf asista adeseori la cinele pe care Marilyn Monroe le organiza în reşedinţa ei împreună cu prietenii apropiaţi, la care participa şi fostul preşedinte american John F. Kennedy, însă o acompania pe celebra actriţă şi în restaurante şi la cursurile de actorie.

Când l-a primit cadou de la Sinatra, Marilyn Monroe a decis ca micuţul terrier să se numească Mafia – o glumă la adresa presupuselor legături cu mafia italiană de care era acuzat Frank Sinatra -, preferând însă în cele din urmă o versiune prescurtată a acestui nume – "Maf" sau "Maf Honey".

După ce Marilyn Monroe a murit în august 1962, la vârsta de 36 de ani, Maf a fost "moştenit" de Gloria Lovell, secretara lui Frank Sinatra.

Nu se cunoaşte deocamdată numele actorului care va asigura vocea lui Maf, naratorul în acest proiect cinematografic.

Prezentă la premiera londoneză a celui mai recent film al ei, thrillerul de spionaj "Salt", actriţa Angelina Jolie a declarat însă că nu este la curent cu noul proiect. Jolie a mărturisit, totodată, că nu este sigură de faptul că ar fi actriţa potrivită pentru acest rol, dar a promis că va purta în viitorul apropiat o discuţie pe această temă cu George Clooney, un bun prieten al partenerului ei de viaţă, Brad Pitt.

Lasă un răspuns