Actorul Mel Gibson, care a fost văzut recent în comedia din 2017 „Daddy’s Home 2”, va face echipă cu Charlie Hunnam şi Eiza Gonzalez pentru thrillerul „Waldo”, potrivit The Hollywood Reporter.

Thrillerul va fi regizat de britanicul Tim Kirkby, cunoscut pentru realizarea de episoade din „Veep” şi „Fleabag”, şi urmăreşte un strălucit fost detectiv devenit personaj negativ. Filmul este bazat pe romanul „Last Looks”, de Howard Gould, şi publicat de Dutton. Continuarea cărţii, „Bellow the Line”, va apărea vara viitoare.

Andrew Lazar, Christina Weiss Lurie şi Steve Shainberg îl vor produce. IMR International se ocupă de vânzarea în străinătate.

„Waldo” prezintă un nou erou aflat în dizgraţie, fostul agent LAPD, detectivul Charlie Waldo (interpretat de Charlie Hunnam), care îşi trăieşte viaţa în pădure. Viaţa sa liniştită este întreruptă când trebuie să investigheze uciderea soţiei unui excentric star TV. Filmările vor începe în primul trimestru din 2019.

Gibson poate fi văzut în „Dragged Across Concrete”, care a avut premiera la Festivalul de la Veneţia de anul acesta, în „The Professor and the Madman” al lui Farhad Safinia, şi în „Boss level”, regizat de Joe Carnahan, aflat în lucru.

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula ”Inimă neînfricată/ Braveheart”, la categoriile ”cel mai bun film” şi ”cel mai bun regizor”. Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul ”Hacksaw Ridge”, la categoria ”cel mai bun regizor”.

About Post Author

Lasă un răspuns