Așa arată ultimele pregătiri pentru #CustomResita2019!

⚡️ Încărcați-vă cu toată energia bună și haideți să scriem împreună această poveste. ⚡️

5-6-7 iulie, Reșița – Poiana Golului!

Așa arată ultimele pregătiri pentru #CustomResita2019!⚡️ Încărcați-vă cu toată energia bună și haideți să scriem împreună această poveste. ⚡️5-6-7 iulie, Reșița – Poiana Golului

Geplaatst door Custom Resita Festival op Donderdag 4 juli 2019

Modalitatea de plată din cadrul #CustomResita2019 se va realiza cu ajutorul jetoanelor.

Valoarea unui jeton este de 8 lei, iar ele se pot cumpăra doar numerar, de la locațiile de Credit Points, din interiorul festivalului.

Custom Reșița își va deschide porțile zilnic de la ora 14:00, primul concert va începe la ora 18:00, iar activitatea din cadrul festivalului se va încheia la 30 de minute după finalul ultimului concert din fiecare seară.
Programul pentru cele trei zile de festival poate fi consultat pe site: www.customresita.ro.

FOARTE IMPORTANT: înainte de a urca înspre festival, biletul – online sau fizic, trebuie scanat la unul din punctele special amenajate de check-in, pentru a fi schimbat în brățara festivalului (brățară care trebuie purtată la încheietura mâinii, pe întreaga durată de valabilitate a biletului).
Punctele de check-in și de vânzare a biletelor vor fi amplasate la baza dealului, ce duce înspre Poiana Golului, astfel:
👉 la intrarea principală a Stadionului Mircea Chivu din Reșița
👉 în parcarea magazinului Lidl din Reșița

PS: Biletele sau abonamentele mai pot fi achiziționate online până vineri dimineața, ora 08:00, după care se vor găsi la punctele de vânzare special amenajate, menționate anterior.

Bilete -> http://bit.ly/CUSTOMbilete

About Post Author

Lasă un răspuns