Formaţia americană Bon Jovi va lansa albumul ”This House is Not For Sale” pe 21 octombrie, iar videoclipul primului single, care dă numele discului, a fost publicat, vineri, pe canalul de YouTube al grupului.

     Pe 25 mai, membrii trupei au anunţat pe contul de Twitter al grupului că noul album este gata, alături de o fotografie suprinsă în timpul înregistrărilor din studio, informează contactmusic.com.

     Alături de Jon Bon Jovi (voce), David Bryan (clape), Tico Torres (tobe), Phil X (chitară) şi Hugh McDonald (bas), pe acest album îşi dă concursul producătorul John Shanks, premiat cu Grammy, care a colaborat pentru prima dată cu trupa pentru discul ”Have a Nice Day” (2005).

     Single-ul ”This House is Not For Sale” este disponibil pe platforma iTunes.

     Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres.

     Formaţia americană a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un premiu Grammy şi două American Music Awards.

     Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994.

     Bon Jovi a concertat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în luna iulie a anului 2011.

 


 

 

About Post Author

Lasă un răspuns