ANTI WORLD TOUR si ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL:

     RIHANNA

 17:30 – deschiderea portilor

18:00 – 18:45 – Nick Yume

19:15 – 20:15 – Delia

21:00 – 23:00 – RIHANNA

 

STEVE AOKI

17:30 – deschiderea portilor

18:00 – 20:30 – DJ Miki Love

20:30 – 22:00 – Steve Aoki

 

SIA

 18:00 – deschiderea portilor

18:45 – 19:30 – Oh Land

20:00 – 21:00 – Selah Sue

21:30 – 23:00 – SIA

    Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor.

    Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto (de orice fel, nu doar profesionale), aparate de înregistrare audio-video (de orice fel), tablete/IPad-uri. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis.

    Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

    ACCESUL CU APARATE DE FOTOGRAFIAT SI CAMERE DE LUAT VEDERI IN PERIMETRUL LOCATIEI ESTE INTERZIS!

    DACA VOR EXISTA PARTICIPANTI CARE VOR FI GASITI CU APARATE DE INREGISTRAT ASUPRA LOR, ACESTEA VOR FI CONFISCATE.

    Se permite accesul cu telefoanele mobile. La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate!

    Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis.

    Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

    Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locației.

    Porțile se deschid la ora 17.30. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.

    Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

    Intrarea publicului se va face pe cele două intrări de pe Bulevardul Libertății (dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie).

    Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani.

    Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă.

    Copii ce au vârsta între 7 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti.

    Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

    În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

    Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

    Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

    De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli.

    Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

About Post Author

Lasă un răspuns