Zvonurile legate despre întoarcerea lui Brian Johnson la AC / DC, au fost exploatate de aproape un an. Potrivit postului de radio Kansas V-100, o sursă sigură a indicat că AC / DC va anunța un turneu mondial săptămâna viitoare, Johnson reluând poziția sa de vocal.

Trupa australiană AC/DC s-a aflat în studio pentru înregistrări, după cum a confirmat inginerul grupului Mike Fraser, şi va pleca din nou în turneu cu solistul Brian Johnson, forţat – în martie 2016 – de o afecţiune auditivă să renunţe la concerte, scrie presa americană.

Eddie Trunk, cunoscut DJ de radio, a anunţat că Brian Johnson se va alătura din nou trupei. Potrivit Loudwire, el a spus: „AC/DC va scoate un soi de album. Am surse care mi-au spus că trupa va merge cu siguranţă în turneu din nou cu Brian. Este neconfirmat, dar am informaţia din surse de încredere”.

El a mai spus că albumul va fi „un fel de tribut adus lui Malcolm Young, la fel cum «Back in Black» a fost un tribut pentru Bon Scott”.

„Nu am nicio îndoială legat de asta şi sunt destul de încrezător că vor susţine şi show-uri”, a adăugat Trunk.

După ce s-a retras din turneul „Rock or Bust”, la recomandarea medicilor de a-şi menaja auzul, Brian Johnson – acum în vârstă de 71 de ani – a declarat că nu va renunţa la muzică. La finalul lui 2016, a înregistrat single-ul „Old Friends Don’t Come Easy”, împreună cu Greg Billings, fost solist al trupei Stranger. Johnson a avut câteva apariţii pe scenă, în 2017 şi 2018, alături de artişti ca Robert Plant, Paul Rodgers şi Mick Fleetwood, dar şi cu trupa Muse.

Brian Johnson s-a alăturat grupului AC/DC în 1980, după moartea solistului Bon Scott.

Locul lui, pentru continuarea turneului „Rock or Bust”, a fost luat de Axl Rose (Guns N Roses).

Trupa AC/DC, înfiinţată la începutul anilor 1970, a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2003. Albumele grupului, în rândul cărora se remarcă „High Voltage” (1975), debutul discografic, „Highway to Hell” (1979), „Back in Black” (1980), „For Those About to Rock We Salute You” (1981), „The Razors Edge” (1990) şi „Black Ice” (2008), au fost vândute în peste 200 milioane de copii pe plan mondial.

Cel mai recent album de studio al grupului AC/DC, „Rock or Bust”, a fost lansat în noiembrie 2014.

About Post Author

Lasă un răspuns