Pe 21 iulie, în București, faimoasa trupă Bon Jovi revine pentru a oferi românilor un show inedit. Află mai multe despre prețul biletelor, program și cine cântă în deschidere.

21 iulie în Piața Constituției.  Iată care e programul concertului, prețurile biletelor și care sunt artiștii ce vor cânta în deschidere.

Concert Bon Jovi București – Program

A mai rămas o săptămână până când trupa Bon Jovi va reveni la București, iar spectacolul se anunță a fi unul incendiar. Concertul are loc pe 21 iulie, duminică, în Piața Constituției. Spectacolul începe la ora 15:00.

Concert Bon Jovi București – Preț bilete

Prețurile biletelor diferă în funcție de poziția pe care o alegi față de scenă. Acestea sunt prețurile:

-bilet preț normal – 600 RON

-bilet Diamond Circle – de la 420 RON

-bilet Golden Circle – de la 266 RON

-bilet Acces General –  de la 161 RON

-bilet Tribuna 1 – de la 525 RON

-bilet Tribuna 2 – de la 525 RON

-bilet Peluză – de la 230 RON

-4 bilete reduse cu 25% – 450 RON

-8 bilete reduse cu 30% – 420 RON

Concert Bon Jovi București – Cine cântă în deschidere

Organizatorii au anunțat că în deschiderea concertului din 21 iulie va cânta trupa Firma.

FIRMA se găsește în contextul în care nu va mai putea onora invitația de a concerta pe 22 iulie alături de legendara trupa britanică THE CURE, EDITORS și God Is An Astronaut, din motive logistice independente de echipa de organizare a festivalului Rock The City, formația ajunge să deschidă concertul trupei americane BON JOVI, al cărei management îi selectase inițial ca trupă favorită de opening.

Astfel, cunoscuta trupă românească va realiza un fel de back-salt glorios pentru data de 21 iulie, în Piața Constituției”, au transmis organizatorii.

Trupa Firma a declarat: „Printr-o conjunctură aproape astrală și o motivație de natură logistică, avem plăcerea să concertăm pe 21 iulie, cântând și introducând publicul din Piața Constituției în atmosfera rock’n’roll, chiar înainte de a urca pe scenă o formație cu o activitate efervescentă de peste 30 de ani, pe care o admirăm: BON JOVI”.

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti
Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

About Post Author

Lasă un răspuns