„About Endlessness”, cel mai recent film semnat de regizorul Roy Andersson, va deschide cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti (BIEFF), pe 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Cinema Pro.

Lungmetrajul premiat anul acesta la Veneţia cu Leul de argint pentru regie va rula în premieră în România. Filmul ilustrează o lume fantastică, populată de suflete pierdute şi inimi singuratice.

„Am vrut să scot în evidenţă cât de frumos e să fii uman, să fii viu; şi pentru a ilustra această frumuseţe ai nevoie de ceva contrastant, trebuie să arăţi şi partea urâtă. Acest film este despre infinitul existenţei’’, subliniază Roy Andersson, cineast premiat în ultimii ani la Cannes, Berlin, Veneţia şi de Academia europeană de film.

O reflecție asupra vieții în toată frumusețea și cruzimea sub care se poate înfățișa, lungmetrajul premiat în acest an cu Leul de argint pentru Cel mai bun regizor la Festivalul Internațional de film de la Veneția va rula în premieră în România, ilustrând o lume fantastică, populată de suflete pierdute și inimi singuratice.

Cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti (BIEFF) va avea loc între 6 şi 10 noiembrie, la Cinema Muzeul Ţăranului, Institutul Cervantes, Cinema Union, Point şi Cinema Pro.

Bilete şi abonamentele pentru evenimentele din festival au fost puse în vânzare pe eventbook.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns