Animaţia „Salma şi misterul cărţii magice/ Dia de Muertos” şi filmul de acţiune „Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate”, cu Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton în distribuţie, vor rula în cinematografele româneşti începând de vineri.

„Dia de Muertos” spune povestea Salmei, o adolescentă în vârstă de 16 ani, care trăieşte în oraşul mexican Santa Clara. Ea este orfană, nu şi-a cunoscut niciodată părinţii, şi singura poveste pe care o cunoaşte este că a fost abandonată. Descoperă o carte plină cu poveşti din oraş şi istoria oamenilor. Salma porneşte într-o aventură alături de cei doi fraţi ai ei, Jorge şi Pedro, pentru a încerca să descopere adevărul despre familia ei.

Filmul de animaţie este regizat de Carlos Gutiérrez Medrano.

Cel de-al şaselea film din franciza „Terminator” îi are în distribuţie pe Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Natalia Reyes şi Brett Azar. Hamilton, care a jucat în primele două filme ale seriei, revine ca Sarah Conor în „Terminator: Dark Fate”.

James Cameron, regizorul primelor două lungmetraje, apărute în 1984 şi 1991, a revenit acum în rol de producător şi scenarist. Timm Miller, cunoscut pentru „Deadpool”, a regizat lungmetrajul.

Producţia „Slayer: The Repentless Killogy”, scurtmetraj documentar şi concert, va rula la Happy Cinema. Regizat de BJ McDonnell şi Wayne Isham, filmul îi are în centru pe membrii trupei americane thrash – Tom Araya, Kerry King, Gary Holt şi Paul Bostaph – care au susţinut anul acesta turneul de adio, după o carieră de peste trei decenii.

About Post Author

Lasă un răspuns