New single, DeepSystem – Work

""New single, DeepSystem – Work

În urma cu doua saptamani, baietii de la "DeepSystem" promiteau lansarea unui nou single si nu într-o zi oarecare, ci în ziua în care ei împlinesc un an de la înfiintare. În saptamâna în care ei se pregatesc sa plece în Albania urmând sa sustina trei concerte si în acest sfârsit de an în care au deja multe concerte programate în tara, mai ales la balurile de boboci, dar si în cluburi si-au gasit timp bineînteles sa sarbatoreasca asa cum se cuvine.

Mizând si având încredere în succesul ce îl va genera ultimul single, baietii au început demersurile privind filmarea unui videoclip. Tatonarile din afara tarii privind casele de discuri au început de ceva vreme, însa ei asteapta totusi varianta cea mai buna.

Cea de opta piesa a lor "Work" a luat viata în urma colaborarii lor cu Connect-R si Chrys Mayer, colaborare ce s-a dovedit a fi una de bun augur.

Ultima piesa lansata "Arabesque" acum doua luni a fost bine primita de catre ascultatori, strângând aproape doua sute de mii de vizualizari pe Youtube, la fel de bine primita si la unele dintre radiouri unde a si intrat în top. La Vibe Fm ocupa pozitia #17, iar la ImpactFM pozitia #1.

Cu fiecare concert sustinut, trupa "DeepSystem" se bucura de tot mai multa popularitate, lucru ce ii încurajeaza si ii face sa munceasca tot mai mult pentru a avea parte de succesul bine meritat.

Facând deja parte din trupele românesti ce le auziti la radio cei trei baieti au un plus si anume un renume la nivel international. De precizat faptul ca este singura trupa din tara, care în aceasta vara a fost chemata de sapte ori în Albania pentru a sustine concerte, urmând pentru luna noiembrie alte trei. Piesele lor se mentin în topurile radiourilor din Albania, Grecia, Italia, Turcia si alte tari din Europa.
În momentul de fata mai lucreaza si la studioul de productie (Jhaps Production by TusiRomânia), unde produc piese pentru artisti din tara si din strainatate.



 

Andra şi Măruţă vor trei copii

Nono Semen, DJ la Pro FM, a stat de vorbă cu Andra în studioul din Afi Palace Cotroceni unde vedeta i-a mărturisit o mulţime de lucruri inedite.

Pentru că Andra a mărturisit că ea şi Cătălin nu au stabilit un nume pentru băieţelul lor, prezentatorul emisiunii “The Hit Factory” a adunat multe sugestii din partea celor prezenţi în centrul comercial. Dintre Denis, Bogdan, David, Alexandru, Darius, Andrei, Robert, viitoarei mămici i-a placut Alexandru, dar spune că prea mulţi în familie poartă acest nume (tatăl ei, fratele ei şi chiar şi ea) şi s-a oprit şi la Andrei glumind că poate îi place pentru că are legatura cu Andra.

Cântăreaţa a mai declarat că nu vrea să facă doar doi copii, ci să îl facă şi pe al treilea pentru că ea a crescut într-o familie numeroasă, cu 4 fraţi, şi e frumos când se strang mai mulţi la petreceri, în plus ai cu cine să împărtăşeşti diverse emoţii, bucurii sau probleme din familie.

Despre noul ei single, “Something new”, vedeta a spus că i se potriveşte mai ales acum când tocmai i se întâmpla “ceva nou”, urmând să devină mămică în luna martie. Videoclipul noii piese, unde a colaborat, ca make up artist cu Alexandru Abagiu şi cu Dana Budeanu, noul ei stilist, va avea lansarea miercuri, 3 noiembrie la emisiunea “Happy Hour”.

""

NEW FRESH SONG || Ricky Martin – The Best Thing About Me Is You (feat. Joss Stone) ||

""

Ricky Martin revine cu un nou single. Melodia este un duet, se numeste The Best Thing About Me Is You si e un featuring cu Joss Stone.

Piesa beneficiaza si de o varianta in spaniola, in colaborare cu Natalia Jimenez. Lo Mejor De Mi Vida Eres Tu va fi primul single in limba spaniola al lui Ricky.
The Best Thing About Me Is You va fi inclusa pe urmatorul album al artistului din Puerto Rico ce va fi lansat in primavara anului viitor. 



Ricky Martin – The Best Thing About Me is You (Feat. Joss Stone)

NEW FRESH SONG || Enrique Iglesias – Tonight (feat. Ludacris) ||

""

Enrique Iglesias a lansat o piesa noua: Tonight. Pentru a asigura faptul ca melodia va intra pe radiourile americane l-a cooptat si pe Ludacris in acest proiect.

Tonight nu a fost inclusa pe albumul Euphoria insa marcheaza relansarea acestuia. Materialul nu a avut succesul asteptat in SUA datorita faptului ca a inclus si piese in limba spaniola. Enrique a mai inregistrat cateva melodii in engleza pe care le va include pe o noua varianta a albumului.




Enrique Iglesias feat Ludacris – Tonight

NEW FRESH VIDEO || Nelly Furtado – Night Is Young ||

""

A aparut un nou videoclip Nelly Furtado. Piesa promovata este Night Is Young.

Este primul single ce promoveaza materialul The Best Of Nelly Furtado ce va fi lansat pe 16 noiembrie. Albumul va include cele mai tari hituri lansate de Nelly pana acum insa vom auzi si melodii noi.
Night is Young a fost compusa si produsa de Nelly Furtado, Salaam Remi si Staybent Krunk-A-Delic. Anul viitor vom avea ocazia sa auzim si un album cu piese noi ce se va numi Lifestyle. 



NEW FRESH SONG || Junky feat Maximilian – Tu Nu Vezi ||

""

Junky tocmai a lansat piesa “Tu Nu Vezi” in colaborare cu Maximilian. Este cel de-al doilea single promovat de pe albumul sau de debut (dupa “Stai Chill” ). Premiera a fost facuta pe site-ul sau oficial – JunkyMusic.com, unde gasiti la download gratuit un pachet care contine si varianta cenzurata a piesie + versurile si coperta.

Artistul a declarat:

“Ultimii ani pentru mine au fost destul de grei. M-am vazut traind situatii si stari despre care credeam ca sunt doar povesti. In astfel de momente unii isi bat tatuaje, poate altii scriu carti. Eu am ales sa inregistrez inspirandu-ma din propriile experiente. “Tu nu vezi” este una dintre cele mai serioase si mai realiste piese de pe album.”

Versurile au fost scrise de Junky si Maximilian, muzica Junky, mix & master: Grasu XXL @ OkapiSound. Contine fragment din filmul “Closer” (2004).

Pentru cine nu stie: Junky, pe numele sau real Doru Grigore, a aparut prima data pe compilatia “Vocabule” scoasa in 2006 de Rebel Music. Un an mai tarziu a inceput sa il insoteasca in concerte pe Bitza, ca MC. In toamna 2009 apare pe mixtapeul “Ap 71” produs de Agresiv cu piesa “Studentu”.

La albumul sau de debut a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Motzu si multi alti invitati surpriza pe care ii va anunta pe parcurs.



NEW FRESH VIDEO || Don Baxter – Intro (Ce Zici?!) ||

""

Intro. Regizat de Dani Ilinca, il veti recunoaste in el pe Francezu’ de la Simplu.Piesa a fost compusa in studiourile HaHaHa Production si ‘vine cu un sound actual, demn de o revenire’, despre care Don Baxter declara: “Sunt foarte multumit ca mi-am revenit fara sa ajung la dezintoxicare.”

Din lista sa de colaborari va amintim: BUG Mafia, La Familia, Codu’ Penal, Smiley, Simplu, Alex Velea, Corina, Delia, Catalina Toma, Moni-K.



 

NEW FRESH SONG || SIMPLU – Dancer For Money ||

""

Trupa SIMPLU revine cu un nou single. Casa de discuri MediaPro Music anunta lansarea piesei Dancer For Money.

Noul single SIMPLU este produs de Smiley si va fi inclus pe abumul Dance Or Die Trying, ultimul din cariera trupei.

Muzica pentru Dancer For Money a fost scrisa de Smiley impreuna cu Serban Cazan, Bogdan Albulescu si Toni Landomini. Textul ii apartine tot lui Smiley.




 

Cresc preţurile la prezervative şi cauciucuri la nivel mondial

Preţurile pentru pneuri, mănuşi şi prezervative urmează să sară în aer din cauza furtunilor care au inundat majoritatea regiunilor producătoare de cauciuc, anunţă Antena3.ro.

Preţul pentru cauciucul natural a crescut cu până la 65% în ultimele luni, după ce zonele din Asia de sud-est au fost afectat de vremea proastă şi de inundaţii. Preţurile deja s-au triplat în ultimii doi ani şi ploile abundente, care au afectat colectarea şi producţia, au contribuit iar la creşterea costurilor şi scăderea stocurilor.

Companii precum Bridge-Continental, Michelin şi Goodyear au pasat deja o parte din costuri către consumatori şi analiştii cred că noi scumpiri sunt inevitabile.

Producătorii de prezervative au raportat creşteri de până la 20% în privinţa costurilor, caz similar fiind înregistrat şi de producătorii de mănuşi de cauciuc. Astfel, analiştii prezic noi creşteri ale preţurilor în următoarele luni, din cauza stocurilor limitate, trend care se va menţine până la finele anului 2011.

""

Un nou motor de cautare concureaza cu Google: Blekko

Un nou motor de căutare, care este menit să concureze cu gigantul Google, a fost lansat luni. Blekko promite să funcţioneze după modelul wiki, adică să ofere rezultate bazate doar pe contribuţiile internauţilor.

Fondatorii noii aplicaţii spun că Blekko nu doar face un clasament al celor mai căutate şi vizualizate pagini de pe Internet, ci foloseşte contribuţiile utilizatorilor pentru a găsi semnificaţia în miliarde de pagini web.

Mai mult, Rich Skrenta, unul dintre cofondatori, a afirmat că Blekko funcţionează după principiul Wikipedia: pentru ca motorul de căutare să găsească informaţia necesară, cei care contribuie voluntar ataşează un simbol (‘/’) anumitor cuvinte-cheie găsite de ei în pagini web şi pe care le consideră informative. Aceste cuvinte-cheie, sau slashtags, permit inventarierea informaţiilor, pentru ca ele să poată fi reperate de motorul de căutare, notează Agerpres.

AUDIO|Formaţia Vama lansează melodia "Sarkozy versus Gypsy"

Versul "Ne vedem joi" al formaţiei Vama Veche are o nouă semnificaţie pentru fanii trupei Vama. Joi, 4 noiembrie, Vama va lansa single-ul "Sarkozy versus Gypsy", melodie pentru care membrii trupei au filmat şi un videoclip.

"Ideea acestui cântec s-a născut acum trei săptămâni în parcarea de la Sala Palatului. I-am spus lui Gelu (clăparul Vama): ‘Băi, ce-ar fi să facem un cântec despre Sarkozy şi cum se bate el cu ţiganii?’ Astăzi cântecul e gata. A fost un maraton vesel. Ne-a însufletit ideea unui "Balkan Song". E un soi de vodevil, uşor gypsy punk. Această manieră era absolut necesară unui astfel de mesaj. Ne-am distrat îngrozitor când l-am scris, când l-am orchestrat, când l-am filmat. Joia asta e rândul vostru să-l luaţi in primire", a declarat solistul formaţiei, Tudor Chirilă (foto).

"Sarkozy versus gypsy" va fi lansat online la miezul nopţii, videoclipul putând fi vizionat joi.