""

Junky tocmai a lansat piesa “Tu Nu Vezi” in colaborare cu Maximilian. Este cel de-al doilea single promovat de pe albumul sau de debut (dupa “Stai Chill” ). Premiera a fost facuta pe site-ul sau oficial – JunkyMusic.com, unde gasiti la download gratuit un pachet care contine si varianta cenzurata a piesie + versurile si coperta.

Artistul a declarat:

“Ultimii ani pentru mine au fost destul de grei. M-am vazut traind situatii si stari despre care credeam ca sunt doar povesti. In astfel de momente unii isi bat tatuaje, poate altii scriu carti. Eu am ales sa inregistrez inspirandu-ma din propriile experiente. “Tu nu vezi” este una dintre cele mai serioase si mai realiste piese de pe album.”

Versurile au fost scrise de Junky si Maximilian, muzica Junky, mix & master: Grasu XXL @ OkapiSound. Contine fragment din filmul “Closer” (2004).

Pentru cine nu stie: Junky, pe numele sau real Doru Grigore, a aparut prima data pe compilatia “Vocabule” scoasa in 2006 de Rebel Music. Un an mai tarziu a inceput sa il insoteasca in concerte pe Bitza, ca MC. In toamna 2009 apare pe mixtapeul “Ap 71” produs de Agresiv cu piesa “Studentu”.

La albumul sau de debut a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Motzu si multi alti invitati surpriza pe care ii va anunta pe parcurs.Lasă un răspuns