""New single, DeepSystem – Work

În urma cu doua saptamani, baietii de la "DeepSystem" promiteau lansarea unui nou single si nu într-o zi oarecare, ci în ziua în care ei împlinesc un an de la înfiintare. În saptamâna în care ei se pregatesc sa plece în Albania urmând sa sustina trei concerte si în acest sfârsit de an în care au deja multe concerte programate în tara, mai ales la balurile de boboci, dar si în cluburi si-au gasit timp bineînteles sa sarbatoreasca asa cum se cuvine.

Mizând si având încredere în succesul ce îl va genera ultimul single, baietii au început demersurile privind filmarea unui videoclip. Tatonarile din afara tarii privind casele de discuri au început de ceva vreme, însa ei asteapta totusi varianta cea mai buna.

Cea de opta piesa a lor "Work" a luat viata în urma colaborarii lor cu Connect-R si Chrys Mayer, colaborare ce s-a dovedit a fi una de bun augur.

Ultima piesa lansata "Arabesque" acum doua luni a fost bine primita de catre ascultatori, strângând aproape doua sute de mii de vizualizari pe Youtube, la fel de bine primita si la unele dintre radiouri unde a si intrat în top. La Vibe Fm ocupa pozitia #17, iar la ImpactFM pozitia #1.

Cu fiecare concert sustinut, trupa "DeepSystem" se bucura de tot mai multa popularitate, lucru ce ii încurajeaza si ii face sa munceasca tot mai mult pentru a avea parte de succesul bine meritat.

Facând deja parte din trupele românesti ce le auziti la radio cei trei baieti au un plus si anume un renume la nivel international. De precizat faptul ca este singura trupa din tara, care în aceasta vara a fost chemata de sapte ori în Albania pentru a sustine concerte, urmând pentru luna noiembrie alte trei. Piesele lor se mentin în topurile radiourilor din Albania, Grecia, Italia, Turcia si alte tari din Europa.
În momentul de fata mai lucreaza si la studioul de productie (Jhaps Production by TusiRomânia), unde produc piese pentru artisti din tara si din strainatate. 

About Post Author

Lasă un răspuns