TODAY NEWS || Kelly Osbourne arată fabulos după ce a slăbit 20 kg ||

Fiica de 25 de ani a lui Ozzy Osbourne a făcur furori pe covorul roşu de la Premiile Emmy.

De când a apărut la "Dancing with the Stars", Kelly a slăbit peste 20 de kilograme şi la nota talie, poate purta absolut orice. Nici nu ţi-ar veni să crezi că vedeta cântărea la un moment dat 80 de kilograme.

Strălucitoare şi foarte veselă, Kelly s-a lăudat cu noua podoabă capilară blodă ca soarele.

Seara Galei Emmy nu a fost lipsită de peripeţii, pentru că rockeriţa a fost adusă cu maşina, dar lăsată într-o locaţie greşită, aşa că vedeta s-a deplasat singură până la studiourile E!. Oricum, efortul a meritat pe deplin.

 

""

foto: AP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: click.ro

 

 

 

 

 

Bianca Dragusanu a slabit 13 kilograme

Cea mai mediatizată vedetă din România, Bianca Drăguşanu face eforturi mari pentru a se menţine în topuri. Fosta blondă a lui Bote a slăbit 13 kilograme în şapte luni şi arată mai bine ca oricând. Secretul? Asistenta emisiunii "Un show păcătos" nu se atinge de mâncarea gătită, este permanent la dietă şi face foarte mult sport.

"Mănânc de două ori pe zi şi fac foarte mult sport. Primul lucru pe care îl mănânc dimineaţa sunt fructele, apoi continui cu salată şi peşte. Evit mâncărurile gătite pentru că nu sunt sănătoase şi într+adevăr îngraşă. Merg la aerobic, iar dacă nu am timp de aerobic alerg prin parc, ma dau cu rolele, cu bicicleta şi merg la masaj.În momentul de faţă mă declar foarte mulţumită", a spus Bianca Dragusanu la Observatorul Antenei 1.

""

TODAY NEWS || Inna goală in piscină! ||

Inna se pregateste sa faca din nou senzatie in industria muzica, nu doar in Romania, ci si in strainatate. Vedeta care a innebunit milioane de fani aproape ca a terminat filmarile noului ei videoclip ‘Sun is Up’. Pana ca acesta sa apara pe piata, Inna a postat doua poze supersexy pe contul de facebook.

""

""

 

Nicoleta Luciu il duce pe Zsolt Jr la echitatie

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare", care va avea marea premieră în această toamnă la postul Acasă, îl duce pe fiul ei, Zsolt, la cursuri de echitaţie în fiecare săptămână.

""

Micuţului Zsolt îi place foarte mult să se plimbe cu calul, de aceea actriţa îl duce periodic la un club de echitaţie.

"Pe fiul meu îl duc la călărie de la 1 an şi 6 luni. De două ori pe săptămână mergem într-un parc din apropierea locuinţei noastre, unde e un club de echitaţie. Doar atunci când plouă sau e foarte cald nu merge la călărie. Îi place foarte mult şi mereu abia aşteaptă să ajungă la căluţ şi să se plimbe cu el. Nici nu ţine căpăstrul, stă ca un împărat", povesteşte Nicoleta Luciu.

Chiar şi acasă Zsolt poate face plimbări cu poneiul, pentru că are unul de jucărie primit cadou de la mătuşa lui. "Sora mea, Iuliana, i-a făcut cadou un cal de lemn cu care face ture prin casă. De altfel, ne-am gândit să vizităm o fermă de animale de pe lângă Bucureşti pentru ca fiul nostru să poată vedea îndeaproape mai multe animale", spune vedeta Acasă.

Telespectatorii o pot vedea pe Nicoleta Luciu din această toamnă, pe postul Acasă, în telenovela "Iubire şi onoare", unde va interpreta rolul Sorayei, a doua soţie a unui arab bogat, pe nume Aziz (Augustin Viziru).


Michael Jackson ar putea fi deshumat

Trupul cântăreţului Michael Jackson ar putea fi deshumat la cererea avocaţilor medicului Conrad Murray, acuzat de omucidere, aceştia dorind să conteste ipoteza potrivit căreia moartea starului ar fi fost cauzată de o supradoză de medicamente, informează thesun.co.uk.

""

Avocaţii lui Conrad Murray doresc să dovedească faptul că Michael Jackson, care duminică ar fi împlinit 52 de ani, ar fi putut muri din cauza altor medicamente decât cele pe care i le-a dat clientul lor. Ei au anunţat deja că ar putea solicita justiţiei americane o deshumare, pentru a efectua noi teste medicale. Procesul lui Conrad Murray va începe anul viitor.

Avocaţii medicului Murray vor să dovedească faptul că "regele muzicii pop" a murit deoarece organismul său era mult prea slăbit după abuzurile de pastile şi de injecţii din ultimii ani. Avocaţii lui Conrad Murray speră să obţină astfel anularea acuzaţiei de "omucidere involuntară" cu care se confruntă clientul lor.

Avocatul apărării Ed Chernoff a primit deja aprobarea de a efectua noi teste medicale asupra mostrelor de ţesuturi congelate, prelevate din trupul cântăreţului după deces.

"Dacă aceste teste nu vor corespunde cu rezultatele medicilor legişti, atunci avocaţii lui Conrad Murray vor obţine un element important pentru a construi o apărare solidă a clientului lor. Următorul pas ar fi să ceară o exhumare pentru a putea face noi teste medicale", a declarat un apropiat al familiei Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Trupul neînsufleţit al starului american a fost înmormântat într-un mausoleu din cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Megastarul Michael Jackson este omagiat, duminică, ziua în care ar fi împlinit 52 de ani, în oraşul său natal, Gary din statul Indiana, dar şi la Bucureşti.

"Regele muzicii pop" este omagiat la Bucureşti în cadrul evenimentului "Tribut Michael Jackson – Dancing The Drill". Astfel, peste 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România s-au adunat şi au dansat pe cele mai cunoscute piese ale artistului – "Smooth Criminal", "Dangerous" şi "Billie Jean". Manifestarea dedicată lui Michael Jackson a cuprins şi "The Drill", un dans inedit numit astfel chiar de către megastar. Tributul, care a avut o durată de aproximativ zece minute, s-a încheiat cu un dans pe piesa "They Don’t Care About Us".












Sursa: mediafax.ro

Un nou videoclip SPIKE: "Realitate" – VIDEO

Spike a lansat videoclipul piesei "Realitate", melodie inclusă pe albumul său "Rămânem prieteni". Interesant este faptul că, artistul şi-a realizat singur videoclipul. Vor urma alte trei surprize din partea lui Guess Who şi Spike, adică trei clipuri care promit să facă istorie în industria de hip-hop din România.



Tania Budi recunoaste ca si-a inselat iubitii "de cate ori a avut chef"

Ajunsă la 42 de ani, Tania Budi încă îşi trăieşte viaţa "ca la 20 de ani". Frumoasa blondă recunoaşte că în relaţiile anterioare a înşelat, dar că şi ei i s-au pus coarne.

"Am fost înşelată de câte ori am vrut şi am călcat strâmb de câte ori am vrut, dar nu regret nimic", a declarat Tania pentru Pro TV Magazin.

Deşi aparent este singură, vedeta de televiziune a fost surprinsă de fotoreporterii Libertăţii pe terasa Tratoria Il Calcio, din faţa hotelului Hilton din Bucureşti, luand masa cu deputatul european al PDL, Petru Luhan. Gurile rele susţin că între vedetă şi politician s-a înfiripat o relaţie.

""

SENSATION WHITE DE REVELION LA ROMEXPO

""

 

 


Claudiu Pătraşcu va organiza cel mai tare Revelion din ultimii ani. La petrecere vor veni cei mai buni DJ internaţionali, printre care şi cei care mixează la White Sensation.
Mega petrecerea va avea loc la Romexpo şi sunt aşteptaţi îmbrăcaţi în alb. "Vor fi DJ mari, cu greutate, internaţionali, nu va fi niciunul roman, va fi şi un MC", a spus Claudiu PătraşcuClaudiu Pătraşcu face "White Sensation", de Revelion: "Vor fi DJ mari, cu greutate, internaţionali!"
După un an de negocieri, omul de afaceri a reuşit ceea ce alţii nu au putut – să aducă în România nume cu renume internaţional.

 

""

"Mă chinuiesc de un an cu ei, am vrut foarte mult să aduc Sensation-ul în România. Într-un final, ne-am întâlnit, am discutat şi am încheiat contractul. Au fost mai multe persoane, trei, patru care au vrut să facă acest lucru, însă mă bucur că am reuşit eu. Consider că este o realizare importantă, nu numai pentru mine, ci şi pentru România. Ştiu că preţurile sunt destul de ridicate, dar trebuie să înţeleagă că toate costurile sunt extrem de mari", a declarat, pentru agentiadepresamondena.ro, Claudiu Pătraşcu.

 

 



Mai multe detalii WWW.SENSATION.COM 

Concertul Vama de la Festivalul "Peninsula", punctat de sarituri de la inaltime

Concertul susţinut de trupa Vama, joi seară, la Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş, a fost punctat de mai multe sărituri de la înălţime, ale unor temerari amatori de bungee jumping.

""

Nebunia care cuprinde "peninsularii" s-a răspândit încă din prima zi a festivalului de la Târgu Mureş printre participanţii la cel mai mare eveniment de gen din România.

La bungee jumping Peninsula s-au înghesuit, joi, încă de la orele amiezii, tinerii dependenţi de adrenalină, motiv pentru care macaraua care îi urca la înălţimea de 67 de metri a "muncit" non-stop.

""

Concertul trupei Vama, desfăşurat în faţa a circa 2.000 de tineri strânşi la scena Weekend Main Stage, a fost punctat, joi seară, de sărituri de la înălţime ale temerarilor exact când solistul Tudor Chirilă cânta despre tinereţe şi libertate.

De altfel, acesta a remarcat la un moment dat, în faţa publicului, că, deşi nu este în Vamă, atmosfera de la "Peninsula" este comparabilă.

Cei care şi-au depăşit emoţiile şi au sărit în gol au avut public din plin, deoarece au fost văzuţi atât de cei din faţa scenei Weekend Main Stage, de artişti, de participanţii la activităţile de la Peninsula Park, cât şi de cei care savurau o bere la terasele din zonă.

Petrecerea a continuat mult după miezul nopţii, pe cele patru scene ale "Peninsulei" urcând, printre alţii, Lajko Felix şi trupa sa, duo-ul Harry Tavitian & Cserey Csaba, Kumm, Adrian Eftimie şi britanicii de la Therapy?.

Vineri, "peninsularii" sunt îmbiaţi cu nume de forţă precum Gorillaz Sound System, The Rasmus, Fedde Le Grand, Parov Stelar Band, Compact, Direcţia 5 şi Şuie Paparude.

La Ceasul Floral din Târgu Mureş va avea loc, la ora 15.30, un scurt live performance al starului australian Dub FX, "un trubadur modern, artist de stradă modest şi star de faimă internaţională".

Până duminică, la Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş, vor concerta peste 70 de artişti renumiţi, din ţară şi străinătate. Organizatorii festivalului mizează pe minim 60.000 de participanţi.









Sursa: mediafax.ro

Avatar 2, a carui actiune va avea loc sub apa, va fi lansat in 2014

Continuarea filmului Avatar, care a avut cele mai mari incasari pe plan mondial din toate timpurile, nu va aparea pe ecrane inainte de 2014.

""

Regizorul filmului, James Cameron, a declarat intr-un interviu citat de hollywoodnews.com, ca ar putea filma chiar si Avatar 3 in aceeasi perioada, insa niciuna din cele doua continuari nu va fi lansata pana in 2014.

"Ideea este ca ambele sa fie inregistrate simultan, insa vor fi lansate la un an sau poate doi diferenta", a spus Cameron.

In ceea ce priveste actiunea, regizorul a declarat ca aceasta se va desfasura sub apa, in oceanele Pandorei. Cameron promite ca Avatar 2 va fi "la fel de captivant, variat si bogat in elemente noi" ca si primul. "Pentru ca vom avea multe personaje care traiesc in apa, ar trebui sa le filmam sub apa. Nu este acelasi lucru cu a face scufundari de placere. Noi vom munci", a adaugat acesta.

James Cameron a inceput sa scrie scenariul pentru Avatar in 1994. Filmul a atras incasari de 2,7 miliarde de dolari, intrecand astfel recordul anterior detinut de Titanic (de 1,84 miliarde de dolari), pelicula regizata tot de Cameron.

Desi a avut un buget de aproximativ 300 de milioane de dolari, fiind si cel mai scump film din istorie, Avatar a primit doar trei premii Oscar, pentru "cea mai buna scenografie", "cea mai buna imagine" si "cele mai bune efecte speciale", din cele noua nominalizari.

Parintii Madalinei Manole vin la Acces Direct sa vorbeasca despre fiica lor

Eugenia şi Ion Manole vin la Acces Direct, emisiune luată în primire de Simona Gherghe, luni, 30 august, pentru a dezvălui, în exclusivitate, adevărata poveste a Mădălinei.

Toţi cei care au iubit-o pe Mădălina Manole vor afla adevărul despre povestea ei de viaţă. Din cauza scandalului mediatic izbucnit în urma acuzaţiilor la adresa lui Mircea Petru, Eugenia şi Ion Manole au dorit să clarifice anumite aspecte legate de viaţa artistei. Părinţii vor povesti despre cum s-a format Mădălina ca artistă, pe cine a iubit, ce şi-a dorit, ce probleme şi bucurii a avut.

Eugenia şi Ion Manole doresc să reamintească publicului că imaginea profesională impecabilă pe care Mădălina a construit-o în timp este un rezultat al talentului ei deosebit şi trebuie să rămână neschimbată. Deoarece sunt încă multe întrebări fără răspuns, părinţii vor încerca să reconstituie atât evenimente din viaţa artistei, cât şi a omului Mădălina Manole.

""

Gina Pistol a renunţat la maşină pentru căruţă

Aflată prin ţară, în căutarea celei mai frumoase fete, pentru emisiunea “Miss fata de la ţară”, Gina Pistol a avut parte de o experienţă de zile mari, care a bucurat-o tare mult.

""

Vedeta a recurs la o metodă mai inedită pentru a se deplasa prin localitate. Pentru a putea ajunge mai repede la concurentele din show, Gina a decis să ceară ajutorul localnicilor, care au plimbat-o cu căruţa prin sat.

Smiley, Dana Savuică, Dan Bordeianu, Mihai Mitoşeru şi Marcel Pavel sunt şi ei în căutarea unei fete sexy de la ţară, cu potenţial de divă, şi cu toţii au parte de fel şi fel de aventuri mioritice.

Emisiunea “Miss fata de la ţără” va începe pe 10 septembrie, la ora 20:30, la Prima TV.


 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

Antonia va naste vineri in Italia

Antonia Iacobescu, interpreta piesei "Morena" trăieşte aceste zile momente unice şi emoţionante. Cele nouă luni de sarcină au trecut extrem de repede pentru solista de 21 de ani, iar clipa în care îşi va ţine în braţe fetiţa, pe care o va boteza Maya, a sosit. Potrivit medicilor, naşterea este programată pentru ziua de vineri.

""

Frumoasa brunetă a plecat în urmă cu două luni din România în Italia, ţara în care a ales să nască, deoarece doctorul i-a interzis să zboare cu avionul după luna a şaptea de sarcină. Tatăl fetiţei este Vincenzo, fiul afaceristului italian Ciro Castellano. Fericita mămică şi Vincenzo formează un cuplu de peste trei ani.

Pentru că sărcina nu i-a dat deloc bătăi de cap, cântăreaţa a profitat la maxim de vară şi s-a relaxat la soare, iar edificatoare stau fotografiile pe care le-a postat pe reţeaua de socializare Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

BREAKING NEWS || Primului club de swingeri din Bucureşti ||

Schimbul de parteneri a devenit o modă pe care o adoptă din ce in ce mai multe cupluri din Romania, dar şi femei şi bărbaţi singuri, atraşi de acest tip de experienţă erotică. Aşa că Roxana Ioniţă , o femeie de afaceri întreprinzătoare, a pus bazele primului club de swingeri din Bucureşti.

“Attraction Club” e o premieră absolută pe piaţa divertismentului din Capitală. “A nu se înţelege că toţi cei care participă la o petrecere swingers, implicit la party-ul Attraction Club de sâmbătă, vin exclusiv pentru partide de sex liber, ori că ar avea vreo obligaţie în acest sens.

Mai mult, clubul nostru e dedicat celor care vor să cunoască alte cupluri de swingers”, ne-a spus Roxana Ioniţă, proprietara şi iniţiatoarea clubului bucureştean. Potrivit acesteia, locaţia este amenajată special pentru a da senzaţia de intimitate celor care vor să participe la petreceri swing. “Spaţiul de la nivelul superior are separeuri unde se pot retrage unul sau două cupluri”, ne-a mai spus Roxana.

Rezervările se pot face pe www.attractionclub.ro şi costă 150 de lei pentru un cuplu, 120 de lei pentru un bărbat şi 50 de lei pentru o femeie. În România, swingul nu este pedepsit de lege. “Dacă acest gen de petrecere are caracter privat, dacă nu e promovată prin anunţuri făcute la vedere şi dacă partenerii nu sunt obligaţi, forţaţi în vreun fel să participe la acest gen de distracţie, în România, o asemenea distracţie nu e considerată infracţiune”, ne-a declarat comisar-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Ce este swingul?

Swingul sau schimbul de parteneri, considerat de unele persoane un adevărat stil de viaţă, e activitatea sexuală non-monogamă, tratată ca orice altă îndeletnicire socială, care poate fi încercată şi în cuplu. În general, swingul are loc când un cuplu se implică în relaţii sexuale cu o altă pereche, cu mai multe cupluri sau cu o persoană singură. Actul sexual poate avea loc în aceeaşi cameră, dar şi în încăperi separate.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

Bibanu şi Cabron – Mereu pregătiţi || VIDEO



Bibanu mixXL a mai apărut anul acesta pe "Consecinte", piesa de pe coloana sonoră a filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier" şi urmează să lanseze al treilea album din carieră. Cabron  lucrează şi el la un nou material discografic, intitulat AL(t)BUM, care va fi lansat în acest an.

Filmările videoclipului au durat trei zile, 27-29 iulie, iar locaţiile au fost improvizaţii care seamană izbitor cu un spital, simbolizând România, studioul Mix Media şi Clubul Kasho din Braşov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

SUMMER HOT VIDEO || Take That, Robbie Williams şi Gary Barlow – SHAME ||

""

 

Robbie Williams şi Gary Barlow, foşti colegi în formaţia Take That, au filmat împreună un super videoclip pentru piesa "Shame".

Cei doi s-au reunit pe micile ecrane după o pauză de 15 ani, dar au reuşit să obţină un rezultat de excepţie: doi bărbaţi bine discută probleme de dragoste, stârnind simpatie din partea telespectatorilor.

Videoclipul este regizat de Vaughan Arnell, geniul care a stat în spatele unor creaţii extrem de apreciate ale lui Robbie Williams: Angels, Rock DJ, Millenium sau Somethin’ Stupid, informează siteul oficial al artistului.

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa libertatea.ro