Trupul cântăreţului Michael Jackson ar putea fi deshumat la cererea avocaţilor medicului Conrad Murray, acuzat de omucidere, aceştia dorind să conteste ipoteza potrivit căreia moartea starului ar fi fost cauzată de o supradoză de medicamente, informează thesun.co.uk.

""

Avocaţii lui Conrad Murray doresc să dovedească faptul că Michael Jackson, care duminică ar fi împlinit 52 de ani, ar fi putut muri din cauza altor medicamente decât cele pe care i le-a dat clientul lor. Ei au anunţat deja că ar putea solicita justiţiei americane o deshumare, pentru a efectua noi teste medicale. Procesul lui Conrad Murray va începe anul viitor.

Avocaţii medicului Murray vor să dovedească faptul că "regele muzicii pop" a murit deoarece organismul său era mult prea slăbit după abuzurile de pastile şi de injecţii din ultimii ani. Avocaţii lui Conrad Murray speră să obţină astfel anularea acuzaţiei de "omucidere involuntară" cu care se confruntă clientul lor.

Avocatul apărării Ed Chernoff a primit deja aprobarea de a efectua noi teste medicale asupra mostrelor de ţesuturi congelate, prelevate din trupul cântăreţului după deces.

"Dacă aceste teste nu vor corespunde cu rezultatele medicilor legişti, atunci avocaţii lui Conrad Murray vor obţine un element important pentru a construi o apărare solidă a clientului lor. Următorul pas ar fi să ceară o exhumare pentru a putea face noi teste medicale", a declarat un apropiat al familiei Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Trupul neînsufleţit al starului american a fost înmormântat într-un mausoleu din cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Megastarul Michael Jackson este omagiat, duminică, ziua în care ar fi împlinit 52 de ani, în oraşul său natal, Gary din statul Indiana, dar şi la Bucureşti.

"Regele muzicii pop" este omagiat la Bucureşti în cadrul evenimentului "Tribut Michael Jackson – Dancing The Drill". Astfel, peste 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România s-au adunat şi au dansat pe cele mai cunoscute piese ale artistului – "Smooth Criminal", "Dangerous" şi "Billie Jean". Manifestarea dedicată lui Michael Jackson a cuprins şi "The Drill", un dans inedit numit astfel chiar de către megastar. Tributul, care a avut o durată de aproximativ zece minute, s-a încheiat cu un dans pe piesa "They Don’t Care About Us".
Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns