Schimbul de parteneri a devenit o modă pe care o adoptă din ce in ce mai multe cupluri din Romania, dar şi femei şi bărbaţi singuri, atraşi de acest tip de experienţă erotică. Aşa că Roxana Ioniţă , o femeie de afaceri întreprinzătoare, a pus bazele primului club de swingeri din Bucureşti.

“Attraction Club” e o premieră absolută pe piaţa divertismentului din Capitală. “A nu se înţelege că toţi cei care participă la o petrecere swingers, implicit la party-ul Attraction Club de sâmbătă, vin exclusiv pentru partide de sex liber, ori că ar avea vreo obligaţie în acest sens.

Mai mult, clubul nostru e dedicat celor care vor să cunoască alte cupluri de swingers”, ne-a spus Roxana Ioniţă, proprietara şi iniţiatoarea clubului bucureştean. Potrivit acesteia, locaţia este amenajată special pentru a da senzaţia de intimitate celor care vor să participe la petreceri swing. “Spaţiul de la nivelul superior are separeuri unde se pot retrage unul sau două cupluri”, ne-a mai spus Roxana.

Rezervările se pot face pe www.attractionclub.ro şi costă 150 de lei pentru un cuplu, 120 de lei pentru un bărbat şi 50 de lei pentru o femeie. În România, swingul nu este pedepsit de lege. “Dacă acest gen de petrecere are caracter privat, dacă nu e promovată prin anunţuri făcute la vedere şi dacă partenerii nu sunt obligaţi, forţaţi în vreun fel să participe la acest gen de distracţie, în România, o asemenea distracţie nu e considerată infracţiune”, ne-a declarat comisar-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Ce este swingul?

Swingul sau schimbul de parteneri, considerat de unele persoane un adevărat stil de viaţă, e activitatea sexuală non-monogamă, tratată ca orice altă îndeletnicire socială, care poate fi încercată şi în cuplu. În general, swingul are loc când un cuplu se implică în relaţii sexuale cu o altă pereche, cu mai multe cupluri sau cu o persoană singură. Actul sexual poate avea loc în aceeaşi cameră, dar şi în încăperi separate.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns