Miliardarul Robert Kraft – directorul gigantului alimentar Kraft și patron al echipei de fotbal american New England Patriots, care tocmai a câștigat marele trofeu, Super Bowl – a fost pus sub acuzare.

Kraft e acuzat că a plătit servicii de prostituție la un salon clandestin de masaj erotic din Florida.

De cel puțin două ori – potrivit poliției, care susține că are probe video, atât în cazul lui, dar și altor 25 de suspecți. Magnatul în vârstă de 77 de ani neagă totul. Nu a fost arestat.

Directorul gigantului alimentar Kraft și patron al echipei de fotbal New England Patriots, de şase ori câştigătoare a Super Bowl-ului, este acuzat că ar fi solicitat favoruri sexuale, contra cost, la acest spa din Palm Beach, denumit Orhideele Asiei; Care – conform site-ului propriu de Internet – oferea clienților “o varietate de masaje în camere private, liniștite și curate…”

Magnatul, cu o avere estimată de 6,6 miliarde de dolari, ar fi fost filmat când plătea pentru servicii sexuale, în cadrul unei vaste operaţiuni împotriva prostituției și traficului de persoane.

Două vizite la salonul clandestin de masaj erotic i-au adus și două capete de acuzare.

„Înregistrarea video pe care am obținut-o arată că acest act a avut loc. Pentru fiecare persoană de pe lista de suspecți, actul a avut loc și pentru fiecare există înregistrări video”, spune unul dintre anchetatori

Spa-ul Orhidele Asiei a fost închis, la fel ca alte 9, unde, conform investigatorilor, zeci de femei erau ţinute în sclavie sexuală.

Kraft e acuzat de un delict pentru care e pasibil, în Florida, de o pedeapsă de până la doi ani închisoare, un an de control judiciar, plus o amendă penală de 1.000 de dolari.

Mai există și niște măsuri complementare: 100 de ore în serviciul comunității și participarea la un curs de conștientizare în privința prostituției ilegale și traficului de persoane.

Robert Kraft locuieşte în Massachussets, dar are o reşedinţă şi în zona Palm Beach, în Florida.

Este preşedintele gigantului alimentar Kraft Foods, dar grupul are investiţii majore şi în alte domenii, mai ales sport şi imobiliare.

Robert Kraft este bun prieten cu preşedintele Trump, căruia i-a donat în campania electorală cel puţin un milion de dolari.

sursa: pro tv

About Post Author

Lasă un răspuns