Zici că e altă persoană! Adele (32 de ani) a fost dintotdeauna o femeie cu trăsături frumoase, însă acum, după ce a slăbit mai bine de 50 de kg, artista pare mai fericită ca niciodată. Cântăreața a avut prima apariție televizată de când s-a transformat spectaculos. Ea a fost gazda show-ului Saturday Night Live.

Adele a glumit despre pierderea în greutate recentă și le-a spus fanilor „noul album nu e gata încă”, în timp ce a găzduit emisiunea de comedie americană Saturday Night Live.

„Știu că arăt cu adevărat, cu adevărat diferit de când m-ați văzut ultima dată”, a spus ea în timp ce urca pe scenă. „Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor Covid … trebuia să călătoresc ușor și nu puteam să aduc decât jumătate din mine”, a glumit ea. „Și aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”

Adele a fost gazda SNL

Vedeta a adăugat că a fost „prea speriată” să cânte și să găzduiască SNL în același timp. „Aș prefera doar să pun niște peruci, să beau un pahar de vin sau șase și să văd ce se întâmplă”. Cu toate acestea, Adele a intrat în joc și a cântat în timpul emisiunii. O parodie a reality show-ului Burlacul, a văzut-o pe Adele intrând în competiție ca o concurentă care caută o întâlnire. „Sunt aici pentru că am avut multe dezamăgiri în dragoste în viața mea – mai întâi la 19 ani și apoi, într-un mod faimos, la 21 și apoi, și mai faimos, la 25”, a spus ea, făcând referire la titlurile primelor ei trei albume.

Cu fiecare ocazie în timpul parodiei, ea a cântat una dintre piesele ei faimoase – inclusiv Rolling In The Deep, Hello și Set Fire To The Rain. La final, a ieșit din platou cântând Someone Like You, strigând: „Săptămâna viitoare mă vedeți la Insula Iubirii!”

 

About Post Author

Lasă un răspuns