Ozzy Osbourne, după ce a reprogramat "No More Tours 2": "Sunt nerăbdător să vă văd pe toţi. Aveţi grijă de voi în aceste vremuri incerte"

Ozzy Osbourne, care a anunţat că reprogramează turneul său european şi britanic „No More Tours 2”, le-a mulţumit fanilor pentru loialitate şi le-a transmis să aibă grijă de ei în aceste vremuri incerte.

Din cauza situaţiei fără precedent, programul show-urilor de şase săptămâni din octombrie a fost mutat în 2022.

„Reprogramarea celor 19 date de turneu, alături de prietenii de-o viaţă de la Judas Priest drept invitaţi, va începe în 26 ianuarie 2022 la Berlin şi va include noi date în Ungaria, pe Budapest Arena”, este anunţul de pe pagina de Facebook a artistului.

Fanii ar trebui să-şi păstreze biletele pentru că vor fi valide pentru toate datele reprogramate din turneu.

„Vreau să mulţumesc tuturor fanilor pentru loialitatea lor şi pentru că m-au aşteptat. Credeţi-mă, abia aştept să vă văd pe toţi. Vă rog să aveţi grijă de voi în aceste vremuri nesigure. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Cu dragoste, Ozzy”, a scris muzicianul.

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A fost dat afară din grup din cauza abuzului de alcool şi droguri.

A urmat o carieră solo, cu peste zece albume lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. Ozzy Osbourne s-a căsătorit cu Sharon în 1982. Ei au împreună trei copii. Artistul mai are trei copii din căsnicia cu Thelma Riley.

În 2006, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii lui Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. În 2007, Osbourne a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de Sharon, soţia, Kelly, una dintre cele două fiice, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV „The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat „13”, în 2013. Trupa a susţinut un turneu de adio în 2017.

About Post Author

Lasă un răspuns