Transilvania Blues revine în forță cu cea de-a treia ediție de Transilvania Blues Festival! În perioada 14 – 16 octombrie, ca de obicei la Rockstadt în Brașov, vom avea parte de artiști de calibru din lumea blues-ului internațional și autohton:

14 octombrie:
Axis (RO, Serbia)
Dany Franchi Band (ITA)
15 octombrie:
Leslie Wolf & The Groovemakers (TM)
THE Blues Bones (Belgia)
16 octombrie:
Fernet Blues Company (BV)
Neal Black & the Healers (US)

Eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.Accesul la eveniment va fi in conformitate cu normele legale și sanitare in vigoare la data respectivă.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrări audio care pot contine vocea și imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media si ale partenerilor noștri.

Accesul la eveniment va fi in conformitate cu normele legale și sanitare in vigoare la data respectivă. În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrări audio care pot contine vocea și imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media si ale partenerilor noștri.

About Post Author

Lasă un răspuns