BONOBO revine în luna septembrie la București. Cunoscutul producător britanic Simon Green face înconjurul lumii alături de trupa sa de soliști și instrumentiști, cu un spectacol adus în România de The Fresh pe 15 septembrie la Arenele Romane.

 

Show-ul live, versiunea de concert, premieră a materialului discografic ”The North Borders”, va fi găzduit de Arenele Romane, teatrul de vară din Parcul Carol. În cei trei ani de la ultimul turneu și lansarea albumului "Black Sand", maestrul muzicii de jazz downtempo prezintă cel mai recent album al său. În căutarea de noi sunete și texturi, apare joaca cu acustica și sunetele electronice, dezvoltarea continuă a unui sunet care este inconfundabil Bonobo. "The North Boarders” capătă culori și arome suplimentare subîn modalitățile de voce feminină și o echipa de mai mulți instrumentiști de renume care îl însoțesc pe Green pe scena.

 

În cuvintele lui Simon Green, noul album este o evoluție naturală și continuarea paletei muzicale a "Black Sands", în timp ce o briză proaspătă adie în formula de melodii inspirate de sunetele sublime de downtempo și nobila tradiție de soul alături de house, jazz și post-dubstep-isme ce sunt considerate a fi punctul culminant în ultima producție discografică a lui Bonobo. Albumul a fost lansat în luna aprilie la casa de discuri Ninja Tunes și este disponibil pe site-ul oficial al artistului: http://bonobomusic.com/listen

 

Biletele vor fi puse în vânzare de luni, 15 iulie la prețul de 50 de lei și vor fi disponibile în rețele www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos. La intrare preţul acestora va fi de 70 de lei.

 

Mai multe informații despre artiștii prezenți în deschidere și ordinea desfășurării evenimentului vor fi disponibile publicului în curând.

About Post Author

Lasă un răspuns