THE MISSION pres:
NEW WORLD PUNX

7 Septembrie 2013/ ora 22:00
Arenele Romane,

FERRY CORSTEN
MARKUS SCHULZ
SNATT& VIX

The Mission aduce din nou o premieră în România! Doi dintre cei mai iubiți DJ-i internaționali de muzică trance, Ferry Cosrsten și Markus Schulz, vin pe 7 septembrie, la Arene Romane, București, cu un show back-to-back electrizant. New World Punx este numele celui mai nou proiect muzical al celor doi artiști, o combinație inedită de sunete punk îmbinate cu stilul melodic, euforic al trance-ului. Lineup-ul va fi completat de doi DJ locali Snatt&Vix.
Chiar dacă producțiile lor muzicale sunt distincte, Schulz și Corsten au reușit să creeze o lume a sunetelor cu totul diferită, atunci când au început colaborarea pentru New World Punx (NWP). Dj-seturile proiectului NWP sunt puternice și pot fi descrise ca o furtună de ritmuri care a stârnit interesul consumatorilor de muzică tech-savvy din întreaga lume. Numele provine de la hitul lui Markus Schulz – "The New World" și imnul lui Ferry Corsten – "Punk".

◙ BILETE IN AVANS: 45 RON

– Online (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional.

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1.000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi ), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis
.
◙ BILETE LA INTRARE: 60 RON

Pentru rezervări va rugăm sunați la: 0733 627 846
GRUPURI DE TURIȘTI: rodica@solsticetravel.ro

◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙ ◙
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VA RECOMANDĂM SĂ AVEȚI UN ACT DE IDENTITATE LA VOI PENTRU CONTROL.

Lasă un răspuns