Sports Festival a deschis sesiunea de înscrieri pentru voluntari. Tinerii care vor să se bucure de experiența unui festival, să întâlnească mari sportivi, dar și să învețe ce presupune organizarea unui mare eveniment se pot înscrie pe site-ul oficial al organizatorilor, sportsfestival.com/voluntari, până în data de 20 mai.

Doritorii trebuie să îndeplinească câteva condiții: să aibă împlinită vârsta de 16 ani, să fie persoane comunicative, responsabile și active și, bineînțeles, să iubească sportul. Cei aleși vor face parte din echipa de voluntari și vor avea șansa să trăiască experiența Sports Festival dincolo de joc.

CALENDAR ÎNSCRIERI:

20 aprilie20 mai: perioada de înscriere;

2125 mai: evaluarea înscrierilor și interviuri;

26-28 mai: comunicarea rezultatelor către voluntari;

6-8 mai: antrenamente și repartizare pe departamente;

9-12 iunie: experiența Sports Festival dincolo de joc.

Mirel Alexa, director executiv Sports Festival: Sports Festival revine anul acesta și abia așteptăm să îi cunoaștem pe tinerii voluntari care ne vor ajuta să oferim oamenilor experiența unui eveniment unic în România. Voluntarii sunt o piesă cheie în organizarea oricărui festival și întotdeauna ne molipsesc cu entuziasmul lor. Cei care vor veni la Sports Festival au ocazia de a contribui la organizarea celui mai mare festival de sport din România, o activitate ce poate fi considerată stagiu de practică și experiență în muncă. Ei vor intra în contact cu specialiști și mari sportivi și vor avea șansa să învețe multe lucruri noi. Și, cu siguranță, vor rămâne cu amintiri de-o viață.”

Sports Festival 2022 va avea loc în 9-12 iunie, în Cluj-Napoca. Evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a treia ediție. În cadrul lui vor avea loc două meciuri demonstrative, de tenis și fotbal: meciul de retragere a lui Horia Tecău, la care va participa și Simona Halep și meciul de retragere al lui Adrian Mutu, la care vor participa sportivi internaționali precum Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro și Gheorghe Hagi. Pe lângă meciurile-show, vor avea loc cursuri gratuite de inițiere în peste 30 de sporturi, demonstrații sportive, competiții pentru amatori și discuții cu mari campioni și specialiști din sport.

www.sportsfestival.com

About Post Author

Lasă un răspuns