SINGURA SARBATOARE A VALSULUI VIENEZ ALATURI DE SCHOENBRUNN PALACE FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA

     Data de 5 decembrie este declarata singura seara in care “valsul vienez” te va invalui cu minunatele acorduri muzicale semnate de celebrul compozitor Johan Strauss! Bucuresti, 27 octombrie 2015

      – Ne pregatim pentru singura sarbatoare a valsului vienez, seara in care iubitorii muzicii simfonice se vor gasi la Sala Palatului, pe 5 decembrie, pentru un concert de exceptie alaturi de originalii Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna, cea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume.

    Orchestra va fi insotita de baritonul Michael Havlicek, soprana Elisabeth Pratscher si dirijorul Maestro Guido Mancusi!

   Accesul publicului este permis de la ora 19.00, concertul va incepe la ora 20.00!

   Eveniment oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment si sustinut de AQUA CARPATICA si DOMENIILE SAMBURESTI! Melomanii, cu precadere cei ai lui Johann Strauss, vor avea privilegiul de a intampina sarbatorile de iarna, si in 2015, intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena.

    Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena intr-o seara de vis, oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni!

   Spectatorii nostri nu sunt stresati, sunt ‘strauss’-izati, declara anul trecut Mancusi.

   Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

   Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii)

   Categoaria I – 300 RON

   Categoria II – 200 RON

   Categoria IV – 150 RON

   Categoria III – 100 RON

  Biletele se gasesc online pe: 1. bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos; 2. eventim.ro; 3. myticket.ro si magazinele Diverta; 4. bilet.ro; 5. salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului; 6. startickets.ro.

   Exemplificari video:

   https://www.youtube.com/watch?v=pY8cHxpan80

   https://www.youtube.com/watch?v=CTcVHT378zg

   https://www.youtube.com/watch?v=aGdWEVf-An4

      DESPRE SCHOENBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA

     Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

   Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg.

   In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile.

  Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

   Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

   Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

   Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

About Post Author

Lasă un răspuns