Cântăreţul Chris de Burgh, care a câştigat recunoaşterea internaţională odată cu lansarea piesei "Lady in Red", va susţine un concert, pe 19 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment.

      "Don’t Pay the Ferryman", "Spaceman", "High On Emotion", "Missing You", "So Beautiful" şi "Spanish Train" sunt doar câteva dintre hiturile pe care artistul le va interpreta la concertul de la Bucureşti.

     Chris de Burgh, pe numele său real Christopher John de Burgh Davison, este cântăreţ, compozitor şi instumentist englezo-irlandez, născut la Buenos Aires, Argentina.

     Piesa care l-a făcut celebru este "Lady in Red", de pe materialul apărut în mai 1986, intitulat "Into the Light", o melodie care a ajuns pe primul loc în topurile de specialitate din mai multe ţări.

    Acest album include şi piesa "For Rosanna", dedicată fiicei sale, Rosanna Davison, care, în 2003, a câştigat titlul de Miss World.

   În 1974, Chris de Burgh a semnat un contract cu A&M Records şi a cântat în deschiderea supergrupului Supertramp, în turneul "Crime of the Century". A debutat cu albumul "Far Beyond These Castle Walls", dar nu a reuşit să urce în topurile muzicale.

   Primul său succes notabil a fost single-ul "Don’t Pay The Ferryman", din septembrie 1982. Au urmat hiturile "High On Emotion", din aprilie 1984, şi, în 1986, a ajuns în fruntea multor clasamente cu "Lady in Red".

  Un album cu un succes echivalent a fost lansat în toamna anului 1988, "Flying Colours".

 Cel mai notabil succes înregistrat după hiturile anilor ’80 a venit odată cu apariţia LP-ului "Footsteps" din 2008.

   Chris de Burgh a vândut peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

  Alte melodii cunoscute sunt "Midnight in Moscow", "Sight and Touch", "Missing You", "Say Goodbye To It All", "Spanish Train".

   Preţurile biletelor pentru concertul pe care Chris de Burgh îl va susţine în România diferă în funcţie de categorie: VIP – 500 de lei, categoria I – 300 de lei, categoria a II-a – 250 de lei, categoria a III-a – 200 de lei şi categoria a IV-a – 150 de lei.

   Acestea sunt disponibile online, pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, startickets.ro, bilet.ro, xpera.ro, salapalatului.ro, în oficiile Poştei Române şi în magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos şi Diverta, precum şi prin reţeaua Tui Travel şi la Teatrul Naţional.

 

About Post Author

Lasă un răspuns