Pentru a aduce puțin optimism și pozitivism în viețile tuturor celor care #stauacasă în această perioadă greu încercată, dar și pentru a le face o bucurie oferindu-le  #muzicăacasă, Primăria Capitalei, prin creart, dă startul unei campanii de mesaje de solidaritate și încurajare pe pagina de Facebook creart.(www.facebook.com/creartpmb)

Această campanie este susținută de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, care ne-au fost alături la cele mai importante evenimente pe care le-am organizat de-a lungul timpului. Artiști care ne-au încântat mereu cu muzica, prezența și starea lor de spirit.

În aceste momente de cumpănă suntem mai uniți ca niciodată, iar inimile noastre bat la unison. Deși fizic nu putem fi alături de toți cei dragi nouă, în online avem șansa de a fi împreună. Un întreg. Muzica unește oameni, motiv pentru care, prin această campanie demarată de creart, vă transmitem că nu sunteți singuri, suntem împreună în aceeași poveste și doar ÎMPREUNĂ vom depăși acest episod dificil: cu responsabilitate, cu iubire, cu optimism, cu grijă și cu răbdare.

Cu toții #iubimviața, #iubimarta, #iubimmuzica, #iubimfrumosul, #iubimfolclorul, #iubimoamenii, #iubimBucureștiul, #iubimRomânia și… #stămacasă! Pentru noi, pentru cei dragi, pentru lumea întreagă!

About Post Author

Lasă un răspuns