Pe maestrul Tudor Gheorghe il putem vedea foarte rar la televizor si mai des pe scena Salii Palatului, atunci cand mai pregateste un spectacol atipic vremurilor pe care la traim.

    Nu face parte din showbiz, el este un truditor pe taramul culturii. Ara precum ara odinioara taranul. Iar posturile de televiziune nu au niciun interes sa promoveze cultura, fug doar dupa vedetele care le aduc audienta.

    „Publicul ia ce-i dai. Daca nu pastrezi un anumit standard, publicul te uita repede. Cu cat cobori stacheta mai jos, cu atat te uita mai repede.

    Tu trebuie sa faci in asa fel incat sa-l ridici, nu sa te cobori tu la nivelul lui. Ori, artistii de astazi, in general, aleg calea mai usoara”, spune olteanul universal.

    Astfel ca pentru iarna, maestrul s-a gandit sa nu isi lase publicul in asteptare si va sustine 2 concerte pe datele de 21 si 22 decembrie 2017, la Sala Palatului, intitulate IARNA SIMFONIC ANIVERSAR, ce vor incheia ciclul “ANOTIMPURILE POEZIEI ROMÂNEȘTI”.

    Iarna Simfonic vorbește despre adâncimea seninătății; marea poezie, îmbinată cu lirica populară din colind.

    Lucrarea constituie o suită simfonică în cinci părți, în care au fost integrate organic, pe lângă poemele de iarnă, motive melodice din sfera colindelor tradiționale.

    ‘Iarna Simfonic ‘este un album al interpretului român Tudor Gheorghe, care va fi acompaniat de Orchestra si Corul National Radio uniti sub bagheta magica a dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

    Cel mai impatimit interpret al baladelor si poeziilor romanesti, maestrul Tudor Gheorghe va incanta publicul spectator cu o serie de poeme de iarna si colinde simfonice in datele de 21 si 22 decembrie, la Sala Palatului, orele 19: 00.

   Totodata, dorim sa va informam ca site-urile autorizate sa vanda bilete pentru "Iarna simfonic aniversar" – 21 si 22 dec. 2017, la Sala Palatului sunt :

1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )

2. www.blt.ro

 

    REGULI DE ACCES !!!!!!!!!!!

· DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

· DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA,

· VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE,

· ACCESUL COPIILOR SUB 7 ANI NU ESTE PERMIS. COPIII PESTE 7 ANI PLĂTESC BILET ÎNTREG.

 

     VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

 

About Post Author

Lasă un răspuns