Într-o țară în care umorul capătă tot mai multe fațete, care mai de care mai nefericite, iată că 3 maeștri ai acestei arte, Badea, Bordea și Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea și Bucălae, arată încă o dată că autenticitatea și talentul mai au o șansă.

    Asistăm astfel, în aceste zile, la un moment memorabil în istoria stand-up-ului din România, întrucât biletele pentru spectacolul "La cererea publicului" de la Sala Palatului, care îi are protagoniști pe Dan Badea, Cătălin Bordea și pe Cosmin Nedelcu (Micutzu) s-au epuizat din nou.

    Primul show, cel din data de 31 octombrie 2017, s-a vândut în întregime în doar câteva zile, așa că băieții s-au hotărât să mai facă un spectacol, chiar a doua zi, pe 1 noiembrie.

    În felul acesta, paradoxal, ironia din titlu s-a transformat în realitate, iar "La cererea publicului" a devenit sintagma lor preferată.

    Prin urmare, vestea că peste 8 mii de oameni au cumpărat bilete pentru a le asculta glumele noi, inspirate din viețile lor, i-a luat și pe ei prin surprindere.

    Cei 3 comedianți vin în premieră în această formulă la Sala Palatului, într-un spectacol de peste două ore, cu glume noi, inspirate din poveștile lor de viață, dar și ale personajelor din viețile lor.

 


About Post Author

Lasă un răspuns