Fotbalistul Adrian Cristea este mare iubăreţ. Acesta a ajuns la performanţa de a jonga cu câte două femei o dată, asumându-şi însă riscul de a fi prins. Bianca a aflat de Tania şI l-a scos din viaţa ei în şuturi. Acum e rândul Taniei, care a tot sugerat în ultima vreme că ar avea o relaţie stabilă cu Cristea, să afle de Melinda. De mai bine de o lună, fotbalistul se vede în secret cu o brunetă focoasă, secretară la un cabinet de avocatură din Capitală.Între două nu te plouă, dar şi dacă eşti prins în ofsaid, vai de pielea ta! Se pare că Adrian Cristea nu se teme de furia iubitelor pe care le mai înşală din când în când, ba mai mult dă semne că şi-ar mări "haremul" fără să clipească. Un lucru este cert: Bianca rămâne iubirea lui. Dar asta nu l-a împiedicat să aibă o relaţie cu Tania şI nici să înceapă o idilă cu o brunetă focoasă.
Potrivit surselor noastre, Cristea se întâlneşte în taină cu Melinda T., o tânără voluptoasă, care nu ezită să-şi expună formele pe siteurile de socializare. Melinda este "assistent manager" (n.r.) la un birou de avocatură, iar în timpul liber, judecând după fotografiile pe care şI le postează pe net, practică modelingul. Apropiaţi ai fotbalistului susţin că întâlnirile dintre cei doi s-ar desfăşura în cel mai discret mod posibil, de regulă în hotelurile de lux ale Capitalei, unde amorezii s-ar caza pe numele fotbalistului.

Contactată telefonic să comenteze pe marginea idilei pe care o are cu Adrian Cristea, Melinda a recunoscut voalat întreaga poveste însă a evitat să dea alte detalii, pretextând că nu este ca "celelalte femei" din viaţa fotbalistului.

About Post Author

Lasă un răspuns