Weekendul trecut, cunoscutul actor a făcut un show total într-o cârciumă bucureşteană. Îmbiat de aburii pălincii tari care i-a fost servită în ţoi, Biriş a pus monopol pe microfon şI s-a dat în spectacol. Acesta s-a cocoţat pe un scaun, cu paharul plin în mână şi a demarat un maraton al romaţelor.Sâmbătă seara, la un restaurant renumit din Bucureşti, actorul Silviu Biriş a oferit un spectacol de zile mari. A cântat romanţe şI cântece vechi, a dansat şI s-a plimbat printre mese, dându-le spectacorilor impresia că se află într-o cârciumă din perioada interbelică. Actor prin excelenţă, el a cântat la urechea mesenilor, a băut palincă din ţoi şi s-a urcat în picioare pe un scaun ca să poată fi văzut mai bine.
Puţină lume ştie însă, că Silviu Biriş s-a apucat să cânte în cârciumi, cu taraf, din cauza lipsei banilor. În urmă cu doi ani, într-o declaraţie mărturie, acesta a recunoscut faptul că are probleme financiare majore şI nu îşi poate creşte cei doi copii din banii câştigaţi din actorie. Mai mult, Biriş a specificat că ar fi dispus să facă orice sacrificiu de dragul şI pentru binele familiei sale, chiar şI acela de a renunţa la scenă şI de a se angaja ca spălător de vase într-un restaurant din străinătate.

"M-am apucat de cântat, cu un taraf, din cauza situaţiei financiare. Pe lângă, mai prezint şi diferite evenimente. Poate aşa mă îndepărtez de teatru, numai că nu am făcut-o pentru că teatrul ar fi prietenul meu. Eu nu-mi permit acum să refuz roluri, cum sunt mulţi actori, pentru că am nevoie de bani. Sunt nevoit să am şi alte colaborări. Mă gândesc să plec din ţară, chiar dacă spăl vase, o fac în condiţii mai bune", mărturisea Biriş în urmă cu doi ani. Între timp, curajul i-a fost răsplătit, iar artistul are programul încărcat atât la teatru, cât şi la restaurantul unde deja are publicul său.                                                         

About Post Author

Lasă un răspuns