Piţi e favorit să preia naţionala, dacă Hagi refuză! De ce e ocolit Dan Petrescu:

Dacă negocierile cu Hagi se vor încheia nefericit, Mircea Sandu rămâne cu puÅ£ine variante. Victor PiÅ£urcă se detaÅŸează ca favorit, dar probabil că acum resimte orgoliul de a nu fi doar o opÅ£iune de avarie. Dan Petrescu e scump, iar Winfried Schafer ar fi o alegere mai mult amuzantă.

Victor PiÅ£urcă pare în acest moment favorit la postul de selecÅ£ioner în eventualitatea în care Hagi nu va semna luni pentru acest post. Mai mult, pare ÅŸi soluÅ£ia cea mai potrivită, dat fiind că este o soluÅ£ie probată prin precedentele ÅŸi fericitele experienÅ£e la naÅ£ională.

Schafer, doar un nume
ApropiaÅ£ii acestuia ne-au dezvăluit că PiÅ£i vrea la echipa naÅ£ională, dar e deranjat de faptul că, dacă "NaÅŸul" îl va contacta, o va face abia după ce a încercat cu Olăroiu, Bölöni ÅŸi Hagi. "Ne-a spus că ar trebui să fie rugat mult ca să accepte", a dezvăluit unul dintre prietenii lui PiÅ£urcă. Pe lista lui Mircea Sandu e în continuare ÅŸi germanul Winfried Schafer, dar acesta nu pare o variantă realistă. Are o cotă tot mai scăzută în Germania ÅŸi nici nu cunoaÅŸte fotbalul românesc.

 sursa: prosport.ro


About Post Author

Lasă un răspuns