"Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum. Vom mai avea luni o întâlnire"

Gheorghe Hagi era aşteptat astăzi să dea curs pozitiv ofertei FRF de a prelua conducerea echipei naţionale de fotbal. La ieşirea de la Casa Fotbalului, "Regele" a dat o declaraţie surprinzătoare.

 

UPDATE 15.00 O lovitură de teatru s-ar putea produce la FRF: Hagi nu vrea să ia naÅ£ionala acum, ci după campania pentru Euro 2012, iar Mircea Sandu ar putea să nu-l aÅŸtepte pînă la finalul actualei campanii!

"Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum. Am discutat mai multe aspecte cu Mircea Sandu ÅŸi vom mai avea luni o întîlnire. Trebuie să mă gîndesc foarte bine, să iau cea mai bună decizie", a declarat Regele la ieÅŸirea din Casa Fotbalului, conform gsp.

UPDATE / Anghel Iordănescu a declarat că nu se poate vorbi despre un acord între el, Hagi ÅŸi preÅŸedintele Mircea Sandu,în privinÅ£a preluării echipei naÅ£ionale.

"Nu se poate vorbi de un acord acum. Mai este până la termenul limită impus de federaÅ£ie. Nu există această funcÅ£ie de director coordonator al loturilor naÅ£ionale, ci există funcÅ£ia de director tehnic", a spus Iordănescu.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a acceptat, joi, după o discuÅ£ie cu preÅŸedintele FRF, Mircea Sandu, funcÅ£ia de selecÅ£ioner al primei reprezentative, iar Anghel Iordănescu va ocupa postul de director coordonator al loturilor naÅ£ionale, au declarat surse din cadrul FRF, informează agenÅ£ia Mediafax. Gheorghe Hagi se află la al doilea mandat ca selecÅ£ioner al echipei naÅ£ionale după ce a ocupat acelaÅŸi post în 2001.

La 5 iunie, FRF a anunţat că principalul obiectiv ar urma să fie calificarea la Euro-2016, dar şi un "plan mai complex, un proiect pe patru ani".

"Din punctul de vedere al performanÅ£ei intrinseci, principalul obiectiv va fi calificarea la turneul final al EURO 2016, numai că planul se vrea a fi unul mult mai complex, fiind vorba despre un proiect pe patru ani, cu finalitate în toamna anului 2015 ÅŸi cu Å£intă reformarea fotbalului la toate nivelurile echipelor noastre naÅ£ionale, începând cu reprezentativa „A” ÅŸi terminând cu cea de juniori „Under 14”. Aceasta înseamnă modificarea ÅŸi modernizarea sistemului ÅŸi modului de joc la toate eÅŸaloanele naÅ£ionalelor noastre ÅŸi îmbunătăţirea parametrilor de performanţă, astfel încât calificările să reprezinte o succesiune ÅŸi o încununare logică a schimbărilor evocate", a notat frf.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns