Patrick Francfort alias Patrick Gibson, bateristul grupului Gibson Brothers, care a lansat melodiile disco „Cuba“ şi „Qué Sera Mi Vida“, a murit la vârsta de 63 de ani din cauza coronavirusului, la spitalul Lariboisière din Paris, potrivit Le Figaro.

Patrick Francfort a murit din cauza coronavirusului, scrie news.ro.  „S-a luptat timp de 12 zile“, a mărturisit fratele său mai mare Chris.

„A fost mai întâi internat într-o clinică, apoi, când starea i s-a agravat în urmă cu opt zile, a fost transferat la Lariboisière. Sâmbătă după-amiază speram că scapă. Totul a evoluat foarte rapid. A murit seara. Cei cinci copii ai săi lucrează toţi în muzică, erau toţi în Paris. Ne-am întâlnit cu medicul.

Personalul din spital a fost absolut formidabil şi ţin să le mulţumesc. Oamenii ca ei nu au preţ. Îşi riscă viaţa în fiecare zi“, a mai spus acesta.

Cariera sa cu fraţii Chris şi Alex a debutat la sfârşitul anilor 1960. Pe atunci, locuiau cu părinţii lor, pe strada Verrerie în cartierul Marais din Paris.

„Tatăl nostru era din Guadelupa şi mama din Martinica. Muncitor şi femeie de serviciu, ei au venit în metropolă la mijlocul anilor 1950 pentru a ne oferi o mai bună educaţie. Ne-am petrecut copilăria cântând în corul bisericii Saint-Merri“, îşi aminteşte Chris Francfort.

La fel ca toate persoanele care au decedat din cauza coronavirusului, Patrick Francfort va fi înmormântat foarte repede la începutul săptămânii în cimitirul Montmartre din Paris.

About Post Author

Lasă un răspuns