Modestep (live) și Irie Maffia, alături de Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag și Șuie Paparude sunt cele mai recente nume incluse în line-up-ul primei ediţii AWAKE!

    Festivalul continuă astfel seria confirmărilor, după ce, la începutul anului, anunţa unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale anului: Rag’n’Bone Man – pentru prima dată în Romania, alături de Tom Odell și trupe locale și regionale.

    Festivalul AWAKE se desfășoară anul acesta în weekendul 1-3 septembrie și are loc într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din zona Ardealului, respectiv Domeniul Teleki din Gornești, la doar 20 de minute de Târgu Mureș.

    Alături de Modestep și Irie Maffia, alte 8 nume completează programul muzical al primei ediții AWAKE:

Axel Thesleff (FIN), Alternosfera (MD), Kiscsillag (HU), Șuie Paparude (RO), Gojira & Planet H (RO), DJ Sauce (RO), sZempöl Offchestra (RO), T-Boys: Goranga & Missile (RO) și DJ Shiver (RO).

    Aceștia se alătură artiștilor confirmați: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres, noi nume urmând a fi anunțate în perioada următoare.

    Experiența de festival este cu atât mai interesantă pentru cei care aleg să campeze, iar participanții se vor putea bucura de cazare cu stil în zona de Glamping (camping VIP), cu acces la dușuri și toalete proprii.

    Glamping înseamnă o oază de liniște, cu iluminare artistică pe timp de noapte ce va cuprinde un număr limitat de corturi de la Get A Room Camping echipate cu saltele gonflabile, pături, covoare, felinar și coș de gunoi.

 


    Fiecare cort are capacitate de 4 persoane și va putea fi închiriat la prețul de 1100 lei, ca opțiune pentru cei care dețin abonament de 3 zile cu camping.

    De asemenea, participații vor avea la dispoziție în zona de camping opțiunea de pre-pitched tent, care presupune închirierea unui cort de 2 persoane echipat cu 2 izoprene, la prețul de 200 de lei, pentru 3 nopți.

    Festivalul AWAKE se va desfășura în perioada 1-3 septembrie, pe Domeniul Teleki din Gornești (Târgu Mureș), biletele fiind disponibile online pe eventim.ro, dar şi în magazinele partenere: benzinăriile OMV, magazinele Vodafone, Orange, Germanos și librăriile Diverta.

    Opțiunile de Glamping și pre-pitched tent sunt de asemenea puse în vânzare.

    Festivalul AWAKE este susținut de Pepsi.

    Partener media: KISS Fm

About Post Author

Lasă un răspuns