Tudor Gheorghe este in PRIMA CARTE de CÂNTECE A UNIUNII EUROPENE !!!

Maestrul, este singurul artist roman care a intrat cu 2 melodii in aceasta carte: http://www.eu-songbook.org/chosen-songs/

  1. „AU INNEBUNIT SALCAMII”             https://www.youtube.com/watch?v=r31g70pL_Xk
  2. „ACOLO ESTE TARA MEA”              https://www.youtube.com/watch?v=yUgIyYlMqII

Românii au votat timp de o lună cântecele româneşti pentru a alege şase piese care să le reprezinte ţara într-o carte a Uniunii Europene.

Cele 54 de cântece nominalizate au fost separate pe secţiuni. Piesele alese vor face parte dintr-o carte a Uniunii Europene alături de alte cântece emblematice ale țărilor membre U.E, printre acestea figurând și John Lenon sau Jacques Brel.

Va mulțumim pentru votul dumneavoastra si va asteptam pe 21 si 22 decembrie la Sala Palatului cu concertul „DEGEABA 30”, unde veti asculta ce-a dea  III a melodie nominalizata a Maestrului „ VIN COLINDATORII”, acesata melodie clasandu-se pe locul II.

Asadar, pe 21 si 22 decembrie, Tudor Gheorghe revine cu un spectacol nou, in proportie de 70% „strigătul de disperare al unui întreg popor batjocorit de noua nomenclatură a comunismului cu faţă capitalistă, într-un timp istoric numit eufemistic tranziţie”.

 Bilete pe www.tudor-gheorghe.ro

 

About Post Author

Lasă un răspuns