Animaţia „Abominable”, produsă de Universal şi DreamWorks, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 20,8 milioane de dolari, iar filmul biografic „Judy”, în care Renée Zellweger o interpretează pe actriţa Judy Garland, a debutat în top 10.

Filmul de animaţie, regizat de Tim Johnson şi Todd Wilderman, a generat, la nivel global, în primul weekend pe marile ecrane încasări totale de 31 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Lungmetrajul „Downton Abbey”, bazat pe serialul britanic omonim, a coborât pe poziţia secundă, după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 14,5 milioane de dolari.

Regizat de Julian Fellowes, „Downton Abbey” îi are în distribuţie pe Hugh Bonneville, Matthew Goode, Maggie Smith, Imelda Staunton, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery şi Laura Carmichael.

Locul al treilea în clasamentul nord-american a fost ocupat de „Hustlers”, în urcare două locuri. Filmul cu Jennifer Lopez în distribuţie a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 11,4 milioane de dolari.

Filmul horror „It: Chapter Two”, cu James McAvoy, Jessica Chastain şi Bill Skarsgård în distribuţie, s-a menţinut pe locul al patrulea, cu încasări de 10,4 milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Lungmetrajul SF „Ad Astra”, cu Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones şi Donald Sutherland în distribuţie, a coborât trei poziţii, până pe cinci. În al doilea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 10,1 milioane de dolari.

Tot trei locuri a coborât în top şi „Rambo: Last Blood”. Al cincilea film din franciză s-a clasat pe şase, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 8,5 milioane de dolari.

„Judy” a debutat pe poziţia a şaptea. Acţiunea filmului regizat de Rupert Goold are loc în 1968, când actriţa Judy Garland a ajuns la Londra pentru a susţine mai multe concerte. În primul weekend, producţia a generat încasări de 3 milioane de dolari.

Comedia „Good Boys” a coborât o poziţie, până pe opt, după ce, în al şaptelea weekend de la debut, a generat încasări de 2 milioane de dolari.

Lungmetrajul live-action „The Lion King”, regizat de Jon Favreau, a coborât trei locuri, până pe nouă, cu încasări de 1,6 milioane de dolari în al 11-lea weekend de la premieră.

Filmul de acţiune „Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, a ocupat locul al zecelea, după ce, în al şaselea weekend de la debut a generat încasări de 1,5 milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns