În perioada 20 – 23 ianuarie 2020, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în următoarele municipii: Călăraşi, Ploieşti, Medgidia, Feteşti. Activităţile de promovare se vor desfăşura la Călăraşi, luni, 20 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu”.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educaţională a învăţământului militar de aviaţie şi aspecte legate de cariera piloţilor şi a militarilor Forţelor Aeriene, oferite de reprezentanţi ai Academiei Forţelor Aeriene, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene, dar şi de militari din cadrul bazelor aeriene.

Ploiești – 21 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”;
Medgidia – 22 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Cercul Militar Medgidia;
Fetești – 23 ianuarie, începând cu ora 11.00, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară.
În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârşitul fiecărei activităţi, în funcţie de condiţiile meteorologice, aeronave aparţinând Forţelor Aeriene Române vor survola locaţiile.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunităţile şi posibilităţile oferite de o carieră militară în cadrul Forţelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forţelor Aeriene, în colaborare cu Direcţia Generală Management Resurse Umane şi Inspectoratele Şcolare din cele patru municipii.

Foto: M.m IV Bogdan PANTILIMON, BIRP, Statul Major al Forțelor Aeriene

 

About Post Author

Lasă un răspuns