Filmul de acţiune „Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de aproximativ 60 de milioane de dolari.

Regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, lungmetrajul „Bad Boys for Life” este al treilea film din seria „Bad Boys”, lansată în 1995. Detectivii Mike Lowrey şi Marcus Burnett revin în acţiune când cineva începe să ucidă oameni ce au legătură cu un caz mai vechi.

Potrivit boxofficemojo.com, filmul – cu buget de producţie de 90 de milioane de dolari – a generat la nivel nord-american încasări de 59,1 milioane de dolari, iar internaţional, de 38,6 milioane de dolari.

Lungmetrajul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul nord-american, cu încasări de 22,5 milioane de dolari.

Drama de război „1917”, regizată de Sam Mendes, a coborât două locuri în top, până pe trei, după ce, în al patrulea weekend de la debut, a înregistrat încasări de 22,1 milioane de dolari. Filmul este principalul favorit la premiile Oscar, după ce a fost premiat la Globurile de Aur şi PGA.

Filmul de aventuri „Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a coborât o poziţie, până pe patru. În al şaselea weekend de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 9,5 milioane de dolari.

Filmul SF „Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker”, regizat de J.J. Abrams, cu Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill şi Daisy Ridley în distribuţie, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre trei poziţii, cu încasări de 8,3 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut.

Drama „Just Mercy”, în care Michael B. Jordan interpretează rolul avocatului pentru drepturile omului Bryan Stevenson, a ocupat locul al şaselea, în coborâre o poziţie, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 6 milioane de dolari.

La mică diferenţă din punct de vedere al încasărilor s-a plasat „Little Women”, adaptare realizată de Greta Gerwig. Drama a generat, în al patrulea weekend de la debut, încasări de 5,9 milioane de dolari şi a coborât un loc în clasament, până pe şapte.

Lungmetrajul „Knives Out”, cu Ana De Armas, Daniel Craig şi Chris Evans în distribuţie, a urcat un loc, până pe opt, după ce, în al optulea weekend, a generat încasări de 4,3 milioane de dolari.

Comedia „Like a Boss”, cu Salma Hayek, Rose Byrne şi Tiffany Haddish în distribuţie, a coborât cinci poziţii, până pe nouă. În al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 3,84 milioane de dolari.

Animaţia „Frozen II” a pierdut două locuri în top, clasându-se pe zece, după al nouălea weekend de la debut, când a generat încasări de 3,71 milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns