O nouă ediţie Ladies Night îşi aşteaptă fanele în această seară, când cu începere de la ora 19.30 va avea loc avanpremiera naţională a filmului ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street”, numai în reţeaua Cinema City.

Pe lângă ocazia de a vedea filmul în exclusivitate absolută în România, Ladies Night oferă scenariul perfect pentru a petrece o seară reuşită alături de prietene, la cinema, cu două produse cosmetice cadou.

Un ruj şi o ojă reprezintă premiile garantate la cumpărarea fiecărui bilet din cadrul campaniei Ladies Night. Iar sala de cinema este locul perfect pentru a te bucura de film în cele mai bune condiţii, așa cum l-au gândit creatorii săi, pe marele ecran.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi pot fi achiziţionate accesând linkul următor: http://bit.ly/2miO7Km

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street” urmărește un grup de foste stripper-iţe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foştii clienți.

Destiny (Constance Wu) alege să lucreze într-un club de striptease pentru a-şi câştiga existenţa. Viaţa ei se schimbă total când se împrieteneşte cu Ramona (Jennifer Lopez), cea care câştigă cei mai mulţi bani în club. Ramona îi arată cum să-şi tapeze de bani clientela bogată formată în special de tipi de pe Wall Street. Când criza economică din 2008 le afectează şi lor profiturile, fetele pun la cale o schemă îndrăzneaţă şi periculoasă pentru a-şi lua vieţile inapoi.

Urmăreşte-le pe Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles şi Cardi B într-un film intens, scandalos şi captivant bazat pe fapte reale, Un film distribuit de Vertical Entertainment.

About Post Author

Lasă un răspuns