Mariah Carey a anunţat luni, pe Instagram, că va reedita albumul „Merry Christmas”, la 25 de ani de la lansare.

Acest dublu album aniversar va cuprinde melodii de pe discul original (între care „All I Want For Christmas Is You”), precum şi un al doilea CD ce va avea remixări şi melodii cântate live în 1994, la Catedrala Saint John the Divine din New York.

Discul va fi lansat la 1 noiembrie. Orice alte accesorii vor fi puse în vânzare pe site-ul oficial al cântăreţei, de la pulovere la şosete, şi de la tricouri la şepci.

Lansat în 1994, „Merry Christmas” s-a clasat pe locul trei în top Billboard 200 şi a rămas 82 de săptămâni în clasament.

Mariah Carey este singura cântăreaţă solo cu 18 piese ajunse pe primul loc în topuri.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

De-a lungul anilor, albumele ei – 15 până în prezent – au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

About Post Author

Lasă un răspuns