Iron Maiden  nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sunt, fără îndoială, unii dintre ambasadorii heavy-metal-ului, gen muzical ce-l cinstesc încă din 1975, anul înființării formației.

    Aseară, Piața Constituției a fost gazda unui nou concert semnat Iron Maiden.

    Faimoasa formație venind pentru a cincea oară în România (la București, în 1995, 2008, 2013 și 2016, și la Cluj, în 2010).

    Iron Maiden înseamnă Steve Harris (chitară bas), Bruce Dickinson (voce), Dave Murray (chitară), Adrian Smith (chitară), Janick Gers (chitară) și Nicko McBrain (tobe).

    Cu toții sunt trecuți de 55 de ani, dar asta nu-i împiedică să-și arate vârsta.

   

    Bruce Dickinson a alergat fără oprire pe scena din Piața Constituției, așa cum a făcut-o încă de la venirea sa în marea familei „Iron Maiden”.     Aseară, solistul nu omis să facă glume despre vârsta toboșarului Nicko McBrain, cel care și la 64 de ani emană o energie nemărginită la impunătorul său set de tobe.

    Circa 20.000 de fani au ocupat Piața Constituției pentru a-i vedea „la lucru” pe lengendarii englezi.

 


   

    Printre rockerii români s-au aflat și cei veniți din Grecia, Bulgaria, Scoția, Serbia, SUA ș.a.m.d., care, laolaltă, au fredonat din răsputeri piese ca „Fear Of The Dark”, „Number Of The Beast”, „The Trooper”, „Hallowed Be Thy Name”, și multe altele.

 


   

     De notat este faptul că Bruce Dickinson a ținut, în timpul concertului, să facă o aluzie la faptul că pe viitor nu se vor mai ține concerte în Piața Contituției (n.r. – conform deciziei primarului general al Capitaliei, Gabriela Firea).

    Iron Maiden a venit de această dată la București cu prilejul promovării albumului intitulat „The Book Of Souls”.

    În concluzie, Iron Maiden „rupe” și după 41 de ani de activitate, rămânând, astfel, una dintre cele mai influente trupe de heavy metal din lume.   

    Festivalul Rock The City este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

 

 

 

 

 


About Post Author

Lasă un răspuns