Trupa Muse a susținut un concert vineri seară, la București, în cadrul Rock The City 2016, fiind headliner al primei zile de festival.

    Trupa britanică a urcat pe scena amplasată în Piața Constituției la ora 21.15 și a făcut show total.

    Fanii trupei au avut ocazia să asculte live piese de pe albumul ”Drones”, recent premiat la Grammy cu Best Rock Album.

   

    Discul a fost lansat pe 8 iunie 2015 și are ca temă dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.   

    Pe lângă piesele cunoscute pe care fanii le-au cântat alături de trupă, publicul a fost martorul unui show special de lumini.   

    Spectacolul a fost unul cu puternice efecte de lumină și i-a impresionat pe toți cei prezenți.   

    De altfel, înainte de concert a fost anunțat faptul că persoanele cu epilepsie sau copiii ar putea fi afectați de show-ul puternic de lumini.   

   Concertul a fost unul reușit, iar efectele, de calitate, după cum spus fanii trupei.

    Muse este o formaţie din Anglia, înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (vocal, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, chitară bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie).   

    Trupa combină rock-ul alternativ cu indie-rock, muzică clasică, electronică, heavy metal şi rock progresiv.   

    Formaţia britanică este renumită pentru spectacolele pline de energie şi pentru interesele excentrice ale solistului Matthew Bellamy, pasionat de teoriile despre conspiraţii mondiale, viaţa extraterestră, teologie şi apocalipsă.   

    Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy, a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.About Post Author

Lasă un răspuns