HAIMANAUA //  16 Noiembrie 2015 @ Palatul National al Copiilor, ora 19:00

 

HAIMANAUA adaptare după OMUL CARE A VĂZUT MOARTEA, comedie de VICTOR EFTIMIU

Actori din Bucuresti, de la Teatrul Metropolis si de la Nationat: Tudorel Filimon Alina Chivulescu Dragoș Ionescu Adela Popescu Andrei Duban Dan Tudor Extraordinar!!!

     Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetăţean a încercat să se sinucidă.

     În ultima clipă, este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată.

    Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!

    Haimanaua, adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după Omul care a văzut moartea a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.

     Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de … Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu în rolul soției și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite. Andrei Duban și Dragos Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.

    Dincolo de talentul cu care – ne-a convins – Dan Tudor ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice, regizorul şi-a ales întotdeauna cu remarcabilă îndemânare actorii.

   De această dată, publicul se poate bucura din plin de întâlnirea cu unii dintre cei mai iubiți și mai populari actori români de comedie.

    Pret bilet: 70 lei

   Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), in Galati la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, in Constanta la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta, Agentia de turism Mistral Tours-Mamaia, Constanta si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

About Post Author

Lasă un răspuns