Cel mai mare festival al verii, Tuborg Green Fest powered by Rock The City, aduce trupe de referina ale rock-uluimondial in recitaluri extraordinare. Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg Green Fest promite sa aduca in Romania in parteneriat cu Rock the City o atmosfera incendiara garantata de trupele de calibru, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

Foarte iubita in intreaga lume, GUNS N’ ROSES, headliner incontestabil al Tuborg Green Fest, revine in Romania, dorindu-si sa rasplateasca fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, de peste doua ore si jumatate.

 Istoria GUNS N’ ROSES pornete acum trei decenii, in anii ’80, cand pe scena rock-ului mondial s-au petrecut schimbari importante. Noul val de formatii glam rock a avut in frunte grupul american GUNS N’ROSES, considerat un demn urmas al celebrilor Rolling Stones.

De-a lungul anilor, GUNS N’ROSES a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America. Fiecare album GUNS N’ROSES a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este "Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Dupa 1993, GUNS N’ROSES se desfiinteaza, dar, cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy”. A fost marea surpriza a anului 2008 si in acelasi timp, un comeback de referinta in istoria rock-ului. Punctul forte al grupului a ramas aparitia live. Odata cu "Chinese Democracy World Tour”, trupa si-a recucerit fanii si a castigat simpatia unei si mai largi audiente.

GUNS N’ ROSES revine in Romania cu un concert extraordinar in cadrul Tudorg Green Fest powered by Rock the City. Recitalul va avea loc in data de 1 iulie 2012.

Biletele sunt puse in vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

Va reamintim de preturile promotionale, valabile pana in data de 15 mai 2012, inclusiv:

Preturi promotionale – Discounted Early Bird – pana in 15 mai 2012, inclusiv:

Ziua 1 Normal Circle – 50 lei 
Ziua 1 Golden Circle – 70 lei

Ziua 2 Normal Circle – 120 lei 
Ziua 2 Golden Circle – 170 lei

Ziua 3 Normal Circle – 140 lei 
Ziua 3 Golden Circle – 210 lei

Dupa data de 15 mai 2012, preturile vor deveni:

Ziua 1 Normal Circle – 70 lei
Ziua 1 Golden Circle – 90 lei

Ziua 2 Normal Circle – 140 lei 
Ziua 2 Golden Circle – 190 lei

Ziua 3 Normal Circle – 160 lei 
Ziua 3 Golden Circle – 230 lei

Abonamentele Normal Circle si Golden Circle vor ramane la pretul actual, de 180, respectiv 270 lei!

Biletele VIP sunt disponibile numai sub forma de ABONAMENT, la pretul de 450 lei.


About Post Author

Lasă un răspuns